text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Medex gelee royale junior ampule 10x9mlIDEK000233349

Cijena
128,25  kn
OBLIK PROIZVODA:u otopini OPIS PROIZVODA: Matična mliječ s prirodnim vitaminima više je od samo prirodnog štita imunološkog sustava djece. Djeca su oduševljena okusom, a roditelji njenom u...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 22.09.2020

OBLIK PROIZVODA:u otopini

OPIS PROIZVODA: Matična mliječ s prirodnim vitaminima više je od samo prirodnog štita imunološkog sustava djece. Djeca su oduševljena okusom, a roditelji njenom učinkovitom preventivnom zaštitom. Uz zaštitu nudi i više energije i pridonosi boljoj koncentraciji djece. Proizvod Gelée royale junior Medex je razvio posebno za djecu. Sadrži 250 mg matične mliječi u jednoj bočici, prirodne vitamine C i E te prirodni beta karoten. Vitamini su pažljivo izabrani i prilagođeni potrebama djece. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti, vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa (djeluju kao antioksidant), vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te u očuvanju vida. Gelée royale junior slasnog je okusa, a zbog jake narančaste boje, koja je posljedica sadržaja prirodnog beta karotena, privlačan je i na pogled.Izbirljivost djece odsada neće više bit razlog za uzimanje proizvoda punih bojila i umjetnih aroma, jer djeca Gelée royale junior obožavaju. Ponudite im ga prije punovrijednog doručka, kao nagradu za pravovremeno ustajanje ili skupa s njima »nazdravite« novom danu i pri tome za sebe odaberite jedan od proizvoda Gelée royale za odrasle. Proizvod je u bočicama koje su sigurne i jednostavne za uporabu, a istovremeno čuvaju i osiguravaju kvalitetu sastojaka proizvoda.

SASTOJCI:Voda, emulgator: sorbitolni sirup, svježa matična mliječ 2,5%, sok acerole u prahu (prirodni vitamin C), sojino ulje (prirodni vitamin E, α-tokoferil acetat), beta-karoten u prahu (prirodni provitamin A), eterično ulje limuna. Matična mliječ Matična mliječ ili gelée royale najdragocjeniji je dar pčelinje košnice. Proizvode je mlade pčele hraniteljice u dobi od 5 do 12 dana i njome čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu, koja se brine za preživljavanje vrst. Matica je genetski posve jednaka drugim pčelama, ali je zbog hranjenja samo matičnom mliječi gotovo dva puta veća od pčela radilica, preživi čak 15 rodova pčela i u košnici je jedina spolno razvijena. Smatra se najplodnijim bićem na planetu jer na dan izleže i do 3000 jajašaca, čija ukupna masa prelazi njezinu vlastitu. U starom su Egiptu matičnu mliječ koristili još faraoni koji su je nazivali »hranom za bogove«, a danas znamo da se njezina izuzetnost temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) koja se u prirodi nigdje drugdje ne može naći. Sadržaj 10 HDA važno je mjerilo kvalitete matične mliječi, stoga smo u Medexu njezinu vrijednosti u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu. Vitamin C Vitamin C ima ulogu u funkciji imunološkog sustava i pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin E Vitamin E ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin A Vitamin A ima ulogu u funkciji imunološkog sustava te pri očuvanju vida.

NAČIN PRIMJENE:Način primjene: Preporučena dnevna doza jest sadržaj jedne bočice. Djeca neka je popiju prije doručka, samostalno ili razrijeđenu vodom. Preporučuje se najmanje 90-dnevno uzimanje i nakon dvotjedne pauze ponovno uzimanje. Blago ljuti okus i talog na dnu bočice posljedica su prirodnih svojstava sastojaka. Prije uporabe promućkati! Upozorenje: Prekomjerno uzimanje proizvoda može imati laksativni učinak. Osobama alergičnim na matičnu mliječ ne preporučamo uporabu.Zbog sastojaka prirodnog porijekla može doći do manjih odstupanja u sustavu i izgledu proizvoda. Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Način čuvanja: Čuvajte na tamnom i suhom mjestu pri sobnoj temperaturi do 25 °C.

KLJUČNE INFORMACIJE: 1 bočica sadrži 250 mg svježe matične mliječi te prirodne vitamine za djecu. Standardiziran sadržaj nezasićenih masnih kiselina 10 HDA u matičnoj mliječi. Bočice osiguravaju i čuvaju kvalitetu proizvoda. Dobrog okusa za djecu.
Brand Medex
Tip proizvoda Dodatak prehrani