text.skipToContent text.skipToNavigation

Uštedite vrijeme i novac!

 

eKupi od sada nudi osobno preuzimanje kupljenih proizvoda u novom eKupi&poKupi pick up pointu na adresi Avenija Dubrovnik 15 odmah do glavnog (južnog) ulaza u Zagrebački velesajam.

Prednosti:
Bez troškova dostave – osobno preuzimanje je BESPLATNO
Fleksibilnost - Sami birate vrijeme preuzimanja
Odlična lokacija i dostupan parking
Isporuka isti dan – Narudžbe do 12:00 podignite već iza 16:00*

Radno vrijeme: radni dan 7-22, sub 7-21, ned 9-21

Od sada smo tu…u kvartu!

*odnosi se na artikle koji na sebi imaju oznaku „isporuka odmah!“. Preuzimanje proizvoda iz kategorija bijela tehnika, eliptični trenažeri, trake za trčanje i madraci nije moguća. Za njih koristite uslugu besplatne dostave u stan. Ostale proizvode moguće je podići prema definiranom datumu prilikom narudžbe.

ČESTA PITANJA

Ako do 12:00 naručite proizvode s oznakom „isporuka odmah“, možete ih preuzeti u eKupi&PoKupi istoga dana iza 16:00. Ostale narudžbe možete preuzeti već sljedeći dan ili prema datumu koji je definirao sustav a koji ovisi o roku dobavljivosti proizvoda.

Odaberite proizvode koje želite kupiti i dodajte ih u košaricu. Na razini košarice kliknite „Nastavi na odabir dostave“. Nakon što unesete osobne podatke, sustav će vam uz dostavu na adresu, ponuditi i opciju „eKupi&poKupi“ – osobno preuzimanje. Usluga je dostupna na dvije lokacije:

1. eKupi&poKupi Zagrebački velesajam – Avenija Dubrovnik 15, Glavni ulaz
2. eKupi&poKupi Rugvica – Dugoselska cesta 5, Rugvica

Zagrebački velesajam
Radni dan 7:00-22:00
Subota 7:00-21:00,
Nedjelja 9:00-21:00
Rugvica
Radni dan 8:00-17:00
Subota 8:00-13:00 h
Nedjelja – NE RADI

Većina proizvoda koji se nalaze na eKupi stranici mogu se naručiti za osobno preuzimanje. Izuzetak je bijela tehnika, asortiman grijanja i madraci, no ukoliko se nalazite unutar područja Grada Zagreba predlažemo da za navedene grupe proizvoda izaberete našu uslugu „BESPLATNA DOSTAVA U STAN“.

Na vašu mail adresu doći će obavijest s informacijom da je vaša narudžba spremna za preuzimanje.

Prilikom podizanja pripremite potvrdu narudžbe ili broj narudžbe i osobnu iskaznicu.

Prilikom osobnog preuzimanja u eKupi&poKupi ne postoji mogućnost plaćanja. Mogu se preuzeti jedino narudžbe koje su plaćene putem eKupi internet stranice (kartično ili virmanski). Narudžbe za koje je odabrano plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja neće biti moguće preuzeti u eKupi&poKupi.

Parking je dostupan neposredno ispred eKupi&poKupi. Na Zagrebačkom velesajmu možete biti 20 minuta parkirani bez plaćanja parkinga, nakon toga se naplaćuje prema pravilima odgovarajuće zone parkiranja prema obavijestima na parkingu. U Rugvici parking ispred same zgrade je besplatan.

GDJE SE NALAZIMO?

Zagrebački velesajam

Rugvica