Humanitarni projekti - O nama - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvoda

Humanitarni projekti

Humanitarni projekti

Postoji li ljepši način da završimo jednu i započnemo novu godinu od primanja osmijeha koji nam daju priliku za zajedništvo i pokreću ono najbolje u nama? 

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, zajedno s Centrom za autizam, proveli smo humanitarni projekt naziva SREĆA JE VEĆA UZ DARIVANJE koji je bio usmjeren prema odraslim korisnicima Centra za autizam. Kroz svoja pisma, otkrili su nam svoje misli, skrivene želje i osjećaje i opisali što bi voljeli dobiti za Božić, što ih veseli i što im pomaže. Na temelju njihovih želja pripremili smo poklone koje je svatko mogao kupiti i na taj način donirati.  

Pakete smo marljivo pripremali s radošću i zadovoljstvom, znajući da će donijeti veliko veselje darivanima! 
Korisnike centra posjetili smo na nekoliko zagrebačkih lokacija gdje su nas dočekali s velikim oduševljenjem.Prigodno su nas ugostili i dočekali s pjesmom, recitacijama i poklonili nam najveće osmijehe na svijetu. 


Darovi su ih oduševili i odmah su istražili što se sve nalazi u božićnim paketima. Od šešira, usisavača, fotelja, kompjutera, tableta pa sve do maski, slatkih paketa i čak i špeka!Zahvaljujemo svim donatorima i partnerima koji su podržali ovu humanitarnu akciju i unijeli radost u domove i srca onih kojima je pomoć najpotrebnija. 
Pokloni za Božić Pokloni za žene Pokloni za muškarce Pokloni za djecu Ukrasi i borovi