text.skipToContent text.skipToNavigation

Brza i pouzdana dostava

 

eKupi obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka prilikom dostave. Više informacija o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 01/333 8888 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi info@ekupi.hr.

Uvjeti dostave 

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Za pošiljke većih gabarita (Bijela tehnika, sprave za vježbanje…) dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućuje prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. 

Dostava je besplatna za sve narudžbe čija je vrijednost nakon obračunatih popusta veća od 99 € (745,92 kn). Za naručenu robu u iznosu manjem od 99 € (745,92 kn)., dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 4,99 €  (37,60 kn). Dostavna služba dostavlja u roku 3 radna dana od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Naselja s ograničenjem mase pošiljke pogledajte ovdje.
 
Pošiljke za otoke koji nisu na rasporedu, najčešće su dostavljene u roku od 3 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode, povećan broj pošiljaka,…) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Od sada svoje pakete možete naručiti za preuzimanje na Paketomatima Hrvatske pošte, u bilo koje doba dana ili noći. 
Ova usluga dostupna je za područje Zagreba te:
•    Besplatno za sve narudžbe iznad 99 € (745,92 kn)
•    U iznosu 2.99 € (22,53 kn) za sve narudžbe ispod 99 € (745,92 kn)
Uštedite novac i vrijeme uz eKupi i Paketomate Hrvatske pošte! Pronađite sve lokacije Paketomata Hrvatske pošte i preuzmite kontrolu nad svojim dostavama.

Gdje je moja narudžba?

Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili prilikom izrade narudžbe, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.  eKupi koristi dvije dostavne službe: Hrvatsku poštu i Overseas. U SMS poruci koju ćete dobiti, biti će navedeno koja će dostavna služba dostaviti vaš paket.  Ukoliko je dostavna služba Overseas, status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem "koda za praćenje".  Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača. Ukoliko želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin, možete kontaktirati dostavnu službu na besplatni broj telefona 0800 33 66 33 (samo za fiksne telefone) ili 01 3454 555 i pozvati se na broj pošiljke iz SMS poruke. Ukoliko je dostavna služba Hrvatska pošta, vašu pošiljku možete pratiti putem linka https://posiljka.posta.hr/.

Dostava u stan

Usluga dostave u stan iznosi 11,99 € (90,34 kn) (na kat) možete odabrati prilikom narudžbe ako je adresa dostave na području Grada Zagreba. Usluga se vrši od ponedjeljka do petka (naknadna odstupanja samo u dogovoru s dostavnom službom).
Kupite novi aparat iz kategorije Bijele tehnike i besplatno vam odvezemo vaš stari uređaj! Više pogledajte ovdje.

Ekspresna dostava – hitno je bitno!

Kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca, eKupi od sada nudi uslugu ekspresne dostave na širem području grada Zagreba. Ekspresna dostava vrijedi za cijeli asortiman, osim školskih proizvoda i školskog pribora.
UVJETI
Sve narudžbe isključivo robe sa skladišta ( stanje robe na skladištu označeno je na razini proizvoda) koje zaprimimo radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 06:00 do 12:00 dostavljamo već istoga dana. Cijena ekspresne dostave iznosi 14,99 €  (112,94 kn). Popis poštanskih brojeva za koje vrijedi ponuda provjerite ovdje.
NAČIN ODABIRA
Ukoliko se nalazite u odgovarajućoj zoni i napravite narudžbu u periodu od 06:00 do 12:00, sustav će vam prilikom odabira dostave ponuditi opciju ekspresne dostave po cijeni od 14,99 €  (112,94 kn).

eKupi&poKupi - pick up point

eKupi od sada nudi osobno preuzimanje kupljenih proizvoda u novom eKupi&poKupi pick up pointu na Zagrebačkom velesajamu i u Rugvici.
Više pogledajte ovdje.