text.skipToContent text.skipToNavigation

eBlog

Pokloni
11 ožujka 2024 LEGO kockice - igračke za velike i male

Tko još nije čuo za LEGO? Ove svjetski poznate kockice nisu samo igračke za djecu; one predstavljaju pravu kreativnu avanturu za sve uzraste. Zašto su tako popularne? Koji su najzanimljiviji LEGO setovi? Kako LEGO kockice pospješuju kretivnost i još mnogo toga otkrivamo unastavku...

Saznajte više
LEGO
7 Studenog 2023 Najbolji savjeti za odabir poklona

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji i razmišljali: "Kako odabrati najbolji poklon za svoje najdraže?" Bez obzira na to radi li se o obitelji, prijateljima, partneru ili djeci, umjetnost darivanja može biti pravi izazov. Sretan trenutak dolazi kad na primatelju vidimo iskreni osmijeh, znajući da smo pogodili pravu notu emocije i interesa. U ovom članku, otkrit ćemo vam najbolje savjete kako da se suočite s izazovom odabira poklona.

Saznajte više
Blog
14 Lipnja 2023 Ultimativni vodič za kupovinu televizora

Odabir novog TV uređaja trebao bi biti lagan proces a ne glavobolja, zato je Kupko za vas pripremio pomoć pri odabiru TV-a i uvod u sve bitne tehnologije koje čine iskustvo gledanja TV sadržaja nezaboravnim.

Saznajte više
Blog
14 Lipnja 2023 Vodič za kupnju laptopa

Izaberite savršeni laptop uz naš Vodič! Brza navigacija, najnovije recenzije, personalizirani savjeti. Unaprijedite rad s najboljim odabirom.

Saznajte više
Blog
15 Lipnja 2023 Vrt uredi i usput uštedi

Svi koji imaju vrt znaju da dolaskom proljeća dolaze i radovi u vrtu. Jednom kada sjedneš i piješ kavu u svojem lijepom uređenom vrtu, znaš da se sve isplatilo! Pripremili smo ti sve što trebaš za maksimalno uređenje vrta i okućnice, a minimalno preuređenje novčanika.

Saznajte više
Blog
16 Lipnja 2023 Sve za Bebe

Sve za bebe na jednome mjestu po odličnim cijenama. Vrijeme je za kupovinu iz naslonjača a mi vam dostavljamo sve na vašu adresu.

Saznajte više