text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Kip slobode 21042ID EK000342281

LEGO Architecture Kip slobode 21042ID: EK000342281

Cijena
669,00 kn
Od LEGO® kocaka sagradite model jednog od najpoznatijih nacionalnih spomenika na svijetu u kompletu LEGO Architecture 21042 Kip slobode. Kip slobode nalazi se u luci New Yorka, više od 93 metra izn...  Saznaj više

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Od LEGO® kocaka sagradite model jednog od najpoznatijih nacionalnih spomenika na svijetu u kompletu LEGO Architecture 21042 Kip slobode. Kip slobode nalazi se u luci New Yorka, više od 93 metra iznad Liberty Islanda, i pozdravlja pomorce iz svih dijelova svijeta. Kip je bio poklon narodu Sjedinjenih Američkih Država od naroda Francuske kao simbol slobode, a službeno je otkriven pred gomilom ljudi 28. listopada 1886. U ovom je modelu izvrsno prikazan uravnotežen spoj arhitekture i kiparstva, a rese ga detaljno oblikovan pijedestal s pojedinostima u obliku štita i cigle te balkoni sa stupovima, a predivna Dama Sloboda ima plašt, slomljene okove, krunu sa sedam krakova, legendarnu ploču i podignutu ruku sa zlatnom bakljom. Ovaj elegantni model iz serije LEGO Architecture dolazi u autentičnoj kombinaciji pijesak-zelene i bež boje, s ukrasnom pločicom za ime.

• LEGO® Architecture interpretacija arhitektonske znamenitosti u stvarnom svijetu, Kipa slobode.
• Sadrži zamršeno detaljno postolje sa detaljima od štita i opeke, balkonima s stupovima i kipom Lady Liberty s lepršavim ogrtačem, 7-zračnom krunom, ikoničnom pločom i zlatnom bakljom.
• Uključena knjižica sadrži informacije o dizajnu, arhitekturi i povijesti zgrade (samo engleski i francuski jezik. Ostali jezici dostupni za preuzimanje na LEGO.com/architecture).
• LEGO® Architecture slavi svijet arhitekture posredstvom LEGO opeke i razvijen je za sve koji se zanimaju za putovanja, arhitekturu, povijest i dizajn.
• Uživajte u ugodnom izazovu i nagrađivanju iskustva u izgradnji s ovim kompletom LEGO® Architecture.
• Mjere visine preko 17 cm, širine 14 cm i dubine 14 cm.

Set sadrži 1685 dijelova.
Preporučena dob: 16+ godina.
Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture