text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Kutija kocaka Heartlake City 41431ID EK000385324

LEGO Friends Kutija kocaka Heartlake City 41431ID: EK000385324

349,00 kn
Cijena
249,00 kn
Šest različitih scena iz Heartlake Cityja u jednoj nevjerojatnoj LEGO® kutiji za gomilu zabave slaganja i maštovite igre! Voliš životinje, glazbu i obroke u restoranu? Uz ovaj ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Šest različitih scena iz Heartlake Cityja u jednoj nevjerojatnoj LEGO® kutiji za gomilu zabave slaganja i maštovite igre!
Voliš životinje, glazbu i obroke u restoranu? Uz ovaj komplet svi omiljeni elementi dostupni su u 1 kutiji. Podigni poklopac kutije s LEGO® kockama i pronaći ćeš sve kocke koje trebaš za slaganje 6 fora scena iz serije Friends. Možeš složiti hipodrom, kafić i glazbeni dućan, koji se može pretvoriti u malu kućicu na drvetu, bazen i kabinu za DJ-a. Kombiniraj ove scene i napravi najbolje mjesto za druženje u Heartlake Cityju.
Fleksibilna zabava slaganja 6-u-1 za obožavatelje serije Friends!

• Potaknite djecu na sate maštovite igre uz LEGO® kreativnu kutiju koja sadrži sve kocke potrebne za slaganje 3 scene, od kojih se svaka može pretvoriti u drugu, različitu scenu, a onda se mogu kombinirati u veliko mjesto za druženje u Heartlake Cityju.
• Komplet ima 321 dio od kojih se može sastaviti kafić, hipodrom i glazbeni dućan sa zabavnim dodacima i 2 lutkice za poticanje maštovite igre. Djeca mogu pretvoriti sve elemente u nove scene ili ih povezati.
• Djeca mogu istražiti sve prema čemu osjećaju strast dok se igraju uz 6 scena iz ovog kompleta igračaka, od brige za životinje do nastupa na pozornici. A ako dodaju još LEGO® kocaka iz drugih kompleta, mogu proširiti kreativnu, maštovitu igru.
• Kutija kocaka Heartlake City (41431) sjajan je poklon za rođendan, blagdane ili bilo koji trenutak kao iznenađenje za djecu od 5 godina i stariju, koja vole otvorenu i kreativnu igru. Vrhunski je poklon za djecu koja imaju više interesa.
• Kreativna kutija kocaka visoka je malo više od 18 cm, a široka 35 cm, pa je jednostavno uživati u LEGO® zabavi i dalje od kuće. A ako dodaju kocke iz drugih kompleta, djeca se mogu izgubiti u svijetu kreativne zabave!
• Baterije nisu potrebne za ove igračke koje se mogu preslagivati, pa zabava nikad ne završava. Djeca mogu uživati u osjećaju samostalnosti u igri, mogu sami započeti igru, a ne tražiti baterije od odraslih.
• Uz ovaj LEGO® komplet za igru dolaze jednostavne upute za svih 6 scena, što znači da i djeca s malo iskustva u slaganju LEGO kocaka mogu brzo početi slagati i igrati se zabavnom igračkom.
• Upoznajte djecu s Heartlake Cityjem, svijetom beskrajnih mogućnosti gdje se djeca mogu udubiti u igru bez ograničenja u društvu najboljih prijateljica iz serije LEGO® Friends, Olivije, Andree, Mije, Stephanie i Emme.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® Friends ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da ih mali prsti mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1958.
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, grizemo, grebemo i rastežemo kocke u ovom kompletu i svim drugima kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži: 321 dio
Preporučena dob: 5+ godina
Tip proizvoda LEGO Friends
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Friends