text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Harry Potter Hogwarts™ Trenutak iz Hogwartsa: sat Čarobnih napitaka 76383ID EK000366572

LEGO Harry Potter Hogwarts™ Trenutak iz Hogwartsa: sat Čarobnih napitaka 76383ID: EK000366572

Ovaj vikend je pun popusta, a Kupko vam nudi još i dodatni popust! Saznajte više.
Akcija traje od 21.1. u 9h do 24.1.2022. u 9h ili do isteka zaliha za prvih 1.000 kupaca.

249,00 kn
Cijena
199,00 kn
Otvori čarobnu knjigu od kocaka i uđi u tamnicu u Hogwartsu! Počinje sat Čarobnih napitaka profesora Snapea. Brzo! Uzmi opremu s police i pridruži se Dracu Malfoyu i Seamusu Finniganu dok pred...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Otvori čarobnu knjigu od kocaka i uđi u tamnicu u Hogwartsu! Počinje sat Čarobnih napitaka profesora Snapea.
Brzo! Uzmi opremu s police i pridruži se Dracu Malfoyu i Seamusu Finniganu dok predstojnik doma Slytherin™ podučava magiji pripreme čarobnih napitaka.


• LEGO® Harry Potter™ Trenutak iz Hogwartsa: sat Čarobnih napitaka (76383) knjiga je od kocaka koja se može otvoriti i otkriti učionicu za nastavu Čarobnih napitaka u tamnici Hogwartsa iz filmova o Harryju Potteru.
• Sadrži figurice Draca Malfoya, Seamusa Finnigana i profesora Snapea, knjigu čarobnih napitaka, ploču, naslonjač, stolicu, tajnu odaju i izgleda kao tamnica.
• Djeca mogu otvoriti knjigu i ući na sat Čarobnih napitaka profesora Snapea. Mogu vježbati opremom za pripremu napitaka i istražiti tajnu odaju!
• Za djecu od 8 godina i stariju. Prikladno za mlade vještice i čarobnjake koji traže novi način za uživanje u pustolovinama s Harryjem Potterom.
• Magični komplet iz Hogwartsa visok je više od 12 cm, širok 8 cm, a dubok 4 cm. Savršene je veličine za igru, prijenos i izlaganje na dječjoj polici s knjigama.
• Sadrži autentične dodatke, kao što su žlica, nož, šalica, kotlić i ljubičasti napitak, a izgleda kao prepoznatljiva tamnica iz filmova o Harryju Potteru.
• Postoji još ovakvih magičnih kompleta za sakupljanje, svi su oblikovani kao druga učionica iz Hogwartsa. Kada se stave jedan pored drugog, stvaraju inovativan prostor za igru od 360 stupnjeva.
• Svi kompleti iz serije LEGO® Harry Potter™ sadrže omiljene likove, zabavne značajke i poznate lokacije iz popularnih filmova. Dojmljiv, praktičan i magičan dar za sve mlade vještice ili čarobnjake.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® komplete bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 271 dio.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Harry Potter