text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Nokaut Reznora – komplet za proširenje 71390ID EK000399872

LEGO Super Mario Nokaut Reznora – komplet za proširenje 71390ID: EK000399872

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
469,00 kn
Cijena
398,00 kn
Dodaj zabavni komplet za proširenje početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™! Skači na krajeve klackalice s Grrrolom i osvoji novčiće. Okreni platforme i sruši Reznore nazubljenim stupcem. Osvoji nag...  Saznaj više

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dodaj zabavni komplet za proširenje početnoj stazi igre LEGO® Super Mario™! Skači na krajeve klackalice s Grrrolom i osvoji novčiće. Okreni platforme i sruši Reznore nazubljenim stupcem. Osvoji nagrade kada skočiš na blok ? i spasi Blue Toada. Udruži se s prijateljima koji imaju figure LEGO® Luigija ili LEGO® Marija ili se natječi protiv njih. Traži se najbrži prikupljač novčića iz cijevi za brzo trčanje!• Djeca će uživati u izazovima okretanja, klackanja, spašavanja Blue Toada i utrka kada dodaju komplet za proširenje Nokaut Reznora (71390) igri LEGO® Super Mario™.
• Sadrži LEGO® figure legendarnih likova iz igre Super Mario™, 2 Reznora, Grrrola za klackanje te Blue Toada, blok ? i posebnu cijev za brzo trčanje uz koju igrači dobivaju dodatne nagrade.
• Sadrži platforme za slaganje koje se mogu vrtjeti okretanjem figura LEGO® Marija i/ili LEGO® Luigija (figure ne dolaze u kompletu) pričvršćenih na postolje, a tu je i nazubljeni stupac za rušenje neprijatelja.
• LEGO® komplet igračaka za slaganje od 862 dijela poticajan je rođendanski ili blagdanski poklon za djecu od 8 godina i stariju koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
• Odličan je za samostalnu igru ili povezivanje s figuricama LEGO® Marija ili LEGO® Luigija prijatelja Bluetoothom (dodatne figurice ne dolaze u kompletu) u igri za 2 igrača, u kojoj timski rad donosi dodatne novčiće.
• Modul je visok više od 25 cm, širok 56 cm, a dubok 30 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ sadrži upute za slaganje, alate za prikaz kako bi slaganje bilo još zabavnije i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• U kolekcionarskim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™ omiljeni lik svih obitelji dolazi u stvarni svijet i donosi neograničen broj zabavnih, kreativnih izazova proširenja i slaganja te interaktivnu igru.
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bile skladne, kompatibilne i sigurno se spajale svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.

Set sadrži: 862 dijela
Preporučena dob: 8+ godina

Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario