Uštekaj uštedu - eKupi.hr - Vaša internet trgovina
01 333 8888
Katalog proizvodaUštekaš, uštediš, a brineš i za okoliš! Uštekaj uštedu!

Biraj uređaje najvišeg energetskog razreda koji smanjuju potrošnju električne energije i vode, čuvaju okoliš te smanjuju troškove kućanstva. Pretraži najbolju ponudu A++ i A+++ perilica rublja, perilica posuđa, sušilica rublja, hladnjaka, usisivača i klima prestižnih brandova po povoljnim cijenama. Akcija Uštekaj uštedu donosi A++ i A+++ kućanske aparate na izvrsnim popustima po našoj najnižoj cijeni do 12 rata te traje od 15.4.2019. do 29.4.2019

  • A+++ hladnjaci i sušilice rublja imaju učinkovitost i do 60% bolju od A razreda.
  • A+++ perilice rublja i perilice posuđa imaju učinkovitost i do 30% bolju od A razreda.


Ekonomično i ekološki


Kućanski su uređaji odgovorni za 20% ukupne potrošnje energije u kućanstvu pa je kod odabira novoga kućanskog uređaja važno voditi računa o njegovom energetskom razredu odnosno potrošnji energije. Prema potrošnji energije, uređaji su svrstani u sedam energetskih razreda od A+++ do D. 
A+++ je energetski najučinkovitiji razred, dok je D najmanje učinkovit. Kupnja energetski učinkovitijih uređaja jamči manje troškove energije i vode tijekom životnog vijeka uređaja te manji negativan utjecaj na okoliš.

Svatko od nas može doprinijeti poboljšanju stanja u okolišu i ujedno ostvariti uštede u kućanstvu. Stoga kreni već danas i istraži naše brandove s A++ i A+++ uređajima:


A++ i A+++ perilice rublja i posuđa, sušilice rublja, hladnjaci i usisivači Bosch po sniženim cijenama i popustu na ekupi.A++ i A+++ perilice rublja i posuđa, sušilice rublja, hladnjaci i usisivači Electrolux i AEG po sniženim cijenama i popustu na ekupi.A++ i A+++ perilice rublja i posuđa, sušilice rublja, hladnjaci i usisivači Gorenje po sniženim cijenama i popustu na ekupi.A++ i A+++ perilice rublja i posuđa, sušilice rublja, hladnjaci i usisivače Končar po sniženim cijenama i popustu na ekupi.A++ i A+++ perilice rublja i posuđa, sušilice rublja, hladnjacii usisivači Whirpool i Indesit po sniženim cijenama i popustu na ekupi.A++ i A+++ klime Daikin, Inventor, Mitsubishi, Toshiba i Vivax po sniženim cijenama i popustu na ekupi.