text.skipToContent text.skipToNavigation
RURIS motorna kopačica 7KS - DAC 7000B - Briggs & Stratton motorIDEK000365619

Cijena
5.599,00 kn
DAC 7000B je kopačica sa dvije brzine naprijed i jednom brzinom za vožnju unatrag sa ugrađenim Briggs & Stratton motorom. RURIS pruža kupcima snažan i učinkovit stroj za obradu tla u staklenici...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 26.01.2021

DAC 7000B je kopačica sa dvije brzine naprijed i jednom brzinom za vožnju unatrag sa ugrađenim Briggs & Stratton motorom.
RURIS pruža kupcima snažan i učinkovit stroj za obradu tla u staklenicima ili vrtovima. Površina od 500 m² je spremna za sjetvu ili pripremu za sadnju u manje od 30 minuta.
Za uske prostore u staklenicima i malim vrtovima, kopačica se može okrenuti na mjestu,na taj način, DAC kopačica ispunjava sve radne uvjete.
DAC 7000B ima 25% veći moment prijenosa od sličnih strojeva u rasponu snage između 5,5 i 7 KS tako da korisnik ima puno veću učinkovitost pri stalnoj potrošnji od 1 litre goriva / sat.
Svi modeli kopačica imaju kao svojstvo prijenosni sustav,“vuča „(pogonska osovina) na kojoj su transportni kotači ili kopači pričvršćeni vijcima (ovisno o njihovoj upotrebi).
Sve kopačice su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude proizvođača Ruris sa zakovicama koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu. SADRŽAJ PAKIRANJA: set gumenih kotača, nastavak za kopanje kanala
Tehničke specifikacije:
Snaga: 7 KS
Motor : Briggs&Stratton
Obujam : 208 cm3
Tip motora: 4 taktni
Sistem paljenja: Elektronsko
Start-up: Manual
Prijenos: Remenica i lanac
Kučište prijenosa: Aluminijsko
Brzina: 2 naprijed + 1 nazad
Širina kopanja: 560-830 mm
Dubina kopanja: Max 290 mm
Gorivo: Benzin
Spremnik goriva: 3 L
Potrošnja goriva: 1 l/h
Motorno ulje: 0.6 L
Ulje prijenosa: 1.5 L
Površina rada: < 1.000 m
Dimenzije guma: 4.00-8
Ruris motorne kopačice - napomena o sastavljanju!Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te Vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palete Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora. Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja.
Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva.
U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo pogledajte video sastavljanja ispod svakog proizvoda.
Maks. radna dubina 290 cm
Maks. radna širina 830 cm
Brand motora Briggs & Stratton
Elektro start Ne
Pogonsko gorivo Benzin
Snaga motora 7 KS
Zapremnina motora 208 ccm
Brand Ruris
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Motorne kopačice
Masa 80 kg