text.skipToContent text.skipToNavigation
LEGO DUPLO Batmanova pećina 10919IDEK000342297

299,00 kn
Cijena
239,00 kn
JOKER™ je pobjegao iz zatvora! Batman™, Robin™ i vaš mali superjunak moraju pokazati sve svoje vještine da ga uhvate! Pomozite svojem mališanu da upravlja Batmobileom, izađe iz Batmanove pećine i i...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

JOKER™ je pobjegao iz zatvora! Batman™, Robin™ i vaš mali superjunak moraju pokazati sve svoje vještine da ga uhvate! Pomozite svojem mališanu da upravlja Batmobileom, izađe iz Batmanove pećine i izbjegne zelenu sluz koju JOKER ispaljuje posvuda dok pokušava pobjeći. Zabavni komplet za igru sadrži fora likove i nevjerojatna vozila te donosi uzbudljive priče, pa je savršen za aktivno učenje.

• Razvojno se učenje kombinira s akcijskim pustolovinama u iznimno zabavnom kompletu za igru LEGO® DUPLO® Batman™ Batmanova pećina (10919) uz koji vaši mali superjunaci mogu pokazati svoje supermoći!
• Batmanova pećina savršena je okolina za glumu pustolovina s JOKEROM, Batmanom i Robinom. U kompletu je i zatvor s vratima koja se mogu otvoriti i zatvoriti te fora model Batmobilea za smišljanje priča u pokretu.
• Predškolska djeca primjenjuju fine motoričke vještine i sposobnosti rješavanja problema da uhvate JOKERA i vrate ga u zatvor. Ali sve je moguće uz JOKEROV bacač sluzi i Batmanov brzi Batmobile!
• Uzbudljiva igračka za malu djecu sastoji se od elemenata koje male ruke mogu jednostavno uzeti i postaviti gdje žele. Savršen je početnički LEGO® komplet za dječake i djevojčice od 2 godine i starije koji vole mehaničke igračke.
• Batmanova pećina visoka je više od 14 cm, široka 22 cm, a duboka 9 cm dok je Batmobile™ dug više od 12 cm. Komplet se jednostavno može kombinirati s drugim kompletima za igru iz serije LEGO® DUPLO® za još više mogućnosti igre.
• Baterije nisu potrebne. Aktivna zabava počinje odmah, a igra je osmišljena tako da se stvaraju razvojne prednosti.
• Jednostavne upute dolaze u kompletu, pa se roditelji i skrbnici lako mogu zabaviti sa svojim mališanima dok zajedno slažu.
• Kompleti za igru iz serije LEGO® DUPLO® Batman™ sadrže superjunake, superzlikovce, fora naprave i nevjerojatna vozila iz filmova o Batmanu uz koje predškolska djeca razvijaju vještine, a roditelji s njima dijele dragocjene trenutke.
• Kompleti iz serije LEGO® DUPLO® za slaganje sadrže elemente koje mali prsti mogu uzeti, sastaviti i rastaviti jer ispunjavaju najviše standarde industrije, i to još od 1969.
• LEGO® DUPLO® kocke i dijelove strogo testiramo kako bismo zajamčili da svaki DUPLO komplet za male graditelje ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na planetu.

Set sadrži 33 dijela.
Preporučena dob: 2+ godine.
Tema DUPLO Super Heroes
Dobna Granica 2+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO DUPLO