text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ideas Glasovir 21323IDEK000375858

Prilikom plaćanja Visa karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda. Akcija vrijedi na odabranu ponudu od 14.6. u 9h do 28.6.2021. u 9h ili do isteka zaliha. Kartične akcije se međusobno ne zbrajaju.

2.699,00 kn
Cijena
2.449,00 kn
Strastveno volite glazbu? Želite se opustiti uz zabavan, aktivni projekt u slobodno vrijeme? Ako želite, nevjerojatni komplet LEGO® Ideas Glasovir (21323) prava je kreativna aktivnost za vas. L...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 28.06.2021

Strastveno volite glazbu? Želite se opustiti uz zabavan, aktivni projekt u slobodno vrijeme? Ako želite, nevjerojatni komplet LEGO® Ideas Glasovir (21323) prava je kreativna aktivnost za vas.
Lijep i funkcionalan. Ponosno složite elegantnu verziju koncertnog glasovira od kocaka. Pokrenite čekiće iza svake tipke glasovira, pomični pedal i autentične detalje, kao što su poluotvoreni poklopac glasovira i poklopac klavijature. Uključite motor, povežite aplikaciju i spremni ste. Odaberite način rada za korisnika na aplikaciji LEGO Powered Up i sami pritisnite tipke ili pokrenite automatski rad i samo slušajte pjesme.
LEGO kompleti za vaš stil života. Odmorite se od svakodnevice i uživajte u stvaranju LEGO glazbenog remek-djela koje možete izložiti kod kuće ili u uredu. Dio je kolekcije LEGO kompleta za slaganje za odrasle i uistinu je poseban rođendanski poklon ili božićni dar za vas ili za glazbenike, svirače ili kreativce u vašem životu.

Set sadrži: 3662 dijela
Preporučena dob: 18+ godina
Tema Ideas
Dobna Granica 18+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Ideas