text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Morska bitka na katamaranima 71748IDEK000375987

TOP akcija!
Za sve ovotjedne TOP akcije kliknite OVDJE!

599,00 kn
Cijena
499,00 kn
Uzbudljive morske avanture čekaju obožavatelje ninja u jedinstvenom i superfora kompletu igračaka LEGO® NINJAGO® Morska bitka na katamaranima (71748). Jedan od 2 katamarana u kompletu može se ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 19.05.2021

Uzbudljive morske avanture čekaju obožavatelje ninja u jedinstvenom i superfora kompletu igračaka LEGO® NINJAGO® Morska bitka na katamaranima (71748).
Jedan od 2 katamarana u kompletu može se podijeliti na 3 plovila, od kojih jedan ima i mali zatvor, pa djeca imaju sve što trebaju za uživanje u satima maštovite igre.
Igračka s ninjama sadrži 6 figurica: otočnog Jaya, otočnog Kaija i otočnog Zanea te njihove neprijatelje vođu Mammatusa, Čuvara Groma i Čuvara Buke. Svi su naoružani kopljima, mačevima i štitovima za još uzbudljiviju borbenu akciju za djecu.
Igračke iz serije LEGO NINJAGO otvaraju svijet uzbudljivih pustolovina. Mali graditelji uživat će u slaganju fora modela te se udružiti s junacima ninjama u borbi protiv zlikovaca i usvojiti ključne životne vještine dok se igraju nevjerojatnom kolekcijom igračaka za ninje, uključujući zmajeve, robote i hramove.
Upravljaj sjajnim katamaranom ninja u opasnoj morskoj bitki protiv Čuvara! Prijeđi u način rada za napad i ispali iz pucača na opruge. Opa! Snažni bojni katamaran Čuvara, koji se može rastaviti na 3 zasebna čamca, jedan sa zatvorom, pokušava te potopiti oštricama i smrtonosnim pucačima. Moraš pobijediti u morskoj bitki i osvojiti dragocjeni olujni talisman.

Set sadrži: 780 dijelova
Preporučena dob: 9+ godina

Tema Ninjago
Dobna Granica 9+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Ninjago