text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Liebherr R 9800 rovokopač 42100IDEK000373160

TOP akcija!
Za sve ovotjedne TOP akcije kliknite OVDJE!

3.399,00 kn
Cijena
2.799,00 kn
Pripremi se za izvanredno LEGO® iskustvo slaganja i igre uz komplet LEGO Technic Rovokopač Liebherr R 9800. Replika je razvijena u partnerstvu s tvrtkom Liebherr i ima intuitivno upravljanje aplika...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pripremi se za izvanredno LEGO® iskustvo slaganja i igre uz komplet LEGO Technic Rovokopač Liebherr R 9800. Replika je razvijena u partnerstvu s tvrtkom Liebherr i ima intuitivno upravljanje aplikacijom LEGO TECHNIC CONTROL+ te je pokreću dva napredna Smart Huba sa 7 motora. Sofisticirana tehnologija aplikacije omogućava iznimno precizne pokrete i nevjerojatne funkcije te bezbroj autentičnih digitalnih kombinacija igre putem 4 različita kontrolna zaslona s fora grafikom. Kontrolni zaslon s većim brojem funkcija omogućava korisnicima da voze stroj u svim smjerovima, rotiraju nadgrađe, produlje i podignu dizalicu, otvore i nagnu kantu, reproduciraju realistične zvučne efekte i dobiju povratne informacije, kao što su podaci o položaju dizalice, potrošnji energije i prijeđenoj udaljenosti, u stvarnom vremenu. Na zaslonu za upravljanje jednim dodirom korisnici mogu povlačiti prst u smjerovima u kojima žele da se dizalica, krak i kanta pokreću, a na zaslonu za prilagođene pokrete mogu odabrati unaprijed postavljene naredbe ili zabilježiti radnje modela i stvoriti složene nizove pokreta. Na zaslonu za izazove i dostignuća korisnici mogu ispunjavati izazove i otključavati nagradne bedževe.

• Model rovokopača dolazi uz aplikaciju LEGO® TECHNIC CONTROL+ za realistično iskustvo igre u koje se možeš još više uživjeti i satima se zabavljati.
• Modelom LEGO® Technic Rovokopač Liebherr R 9800 upravlja se aplikacijom na pametnom uređaju putem 4 različita kontrolna zaslona. Na stranici LEGO.com/devicecheck pronađi popis kompatibilnih pametnih uređaja.
• Upravljanje većim brojem funkcija: vozi unaprijed, unatrag, upravljaj, okreći nadgrađe, produži, podigni i spusti dizalicu, otvori i nagni kantu te saznaj povratne informacije o modelu, kao što su podaci o položaju dizalice i nadgrađa, potrošnji energije i prijeđenoj udaljenosti, u stvarnom vremenu.
• Upravljanje jednim dodirom: prstom napravi uzorak na zaslonu i gledaj kako rovokopač odgovara na tvoju naredbu.
• Prilagođeni pokreti: upotrijebi unaprijed postavljene naredbe ili zabilježi radnje modela za izvođenje složenih nizova pokreta.
• Izazovi i dostignuća: ispuni izazove i otključaj nagradne bedževe.
• Replika rovokopača Liebherr R 9800 s brojnim realističnim značajkama i funkcijama dolazi u autentičnoj kombinaciji boja i s fora naljepnicama.
• Ima 3 XL motora, 4 L motora i 2 Smart Huba kojima se upravlja bluetoothom.
• Smart Hub može se povezati tehnologijom bluetootha niske razine energije (BLE), ima gumb za pokretanje, senzor sa 6 osi (3 žirosenzora i 3 senzora akcelerometra) te 4 priključka za povezivanje.
• Korisnici se u aplikaciji mogu povezati na više hubova, a model će tako izvoditi precizne i realistične pokrete.
• Preuzmi aplikaciju sa servisa App Store ili Google Play. Traži dozvolu roditelja prije nego što se spojiš na internet.
• Za igračku rovokopač potrebne su baterije (nisu priložene). Vrsta i broj baterija navedeni su na pakiranju proizvoda.
• Građevinska igračka iz serije LEGO® Technic uvodi LEGO graditelje u napredne elemente inženjerstva.
• Nije kompatibilan sa sustavima motoriziranih funkcija.
• Rovokopač Liebherr R 9800 visok je više od 39 cm, dug 65 cm, a širok 27 cm.

Set sadrži: 4108 dijelova
Preporučena dob: 12+ godina
Tema Technic
Dobna Granica 12+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Technic