text.skipToContent text.skipToNavigation
Cybex autosjedalica Sirona M2 I-size 0-19 kg s bazom M I-size _ premium black black 519000959IDEK000316279

Prilikom plaćanja Visa karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu.

2.899,00 kn
Cijena
1.999,00 kn
Sirona M2 I-size autosjedalica okrenuta unatrag Sigurno sjedenje s licem unatrag dok dijete ne naraste do visine od 105 cm Cybex Sirona M2 I-size u skladu je s europskim zah...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 07.12.2020

Sirona M2 I-size autosjedalica okrenuta unatrag
Sigurno sjedenje s licem unatrag dok dijete ne naraste do visine od 105 cm
Cybex Sirona M2 I-size u skladu je s europskim zahtjevima i propisima za autosjedalice ECE R-129. ta „I-size regulativa“ definira kako se djeca do 16 mjeseci starosti moraju prevoziti u autosjedalicama okrenutima u smjeru suprotnom od smjera vožnje, što prema mišljenju brojnih stručnjaka te potrošačkih i zdravstvenih organizacija, kao što su which?, adac i nezavisna njemačka organizacija za testiranja stiftung warentest, predstavlja najsigurniji način prijevoza.
U dječjoj  autosjedalici Cybex Sirona M2 I-size dijete se može prevoziti okrenuto  licem u smjeru suprotnom od smjera vožnje - od rođenja pa sve dok dijete ne naraste do visine od 105 cm (približno 4 godine starosti). Novi , inteligentni dizajn čak i višoj djeci ostavlja dovoljno prostora za noge i omogućuje udobno sjedenje. Unatoč tome sirona M2 I-size ne zauzima puno prostora i može se jednostavno postaviti i u manjim automobilima. Dodatne funkcije, kao što je funkcija jednoručnog podešavanja nagiba, osiguravaju dodatnu udobnost i pojednostavljuju svakodnevnu uporabu.
Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto s licem u smjeru vožnje
Prema potrebi Sirona M2 I-size može se koristiti i kao autosjedalica u kojem se dijete, nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm, može voziti i tako da sjedi licem okrenuto u smjeru vožnje.
„click-in“ sustav sirone m2 i-size omogućuje jednostavnu promjenu iz položaja u kome je dijete licem okrenuto unatrag u položaj u kojem gleda u smjeru vožnje.
Integrirana linearno bočna zaštita od sudara (l.s.p. sustav) Za povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara.
L.S.P. sustav apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi.
Bez obzira je li Cybex Sirona M2 I-size okrenuta prema unatrag ili prema naprijed, integrirana linearno bočna zaštita od sudara povećava sigurnost u slučaju bočnog sudara. Integrirani L.S.P. sustav otvori se sa strane bliže vratima i u kombinaciji sa zaštitama za glavu i ramena smanjiti će silinu udarca.
Naslon za glavu podesiv u 12 položaja Pruža udobnu zaštitu, koja „raste“ s djetetom.
Značajke: - ljuska autosjedalice apsorbira sile udarca i štiti dijete - držač pojasa pojednostavnjuje korištenje - jednoručno podešavanje nagiba za jednostavno postavljanje u savršen položaj (ukoliko je autosjedalica postavljena unatrag nagib se može podesiti u 5 položaja, a u smjeru vožnje u 3 položaja)
 - Dimenzije (d x š x v): 720 x 440 x 660 mm - težina: 14 kg - Presvlaka se može prati u perilici za rublje na 30°c  - projektirano u Njemačkoj

Isofix Da
Težina 0-18 kg
Tip autosjedalice Autosjedalice
Brand Cybex