text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Friends Stephaniena kuća 41398ID EK000322500

LEGO Friends Stephaniena kuća 41398ID: EK000322500

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
349,90 kn

46,44 €

Uđi i uživaj u druženju sa Stephanie! Njezini roditelji poželjet će ti dobrodošlicu u svoj dom. Družite se u njezinoj sobi. Pomozi joj da se počešlja uz stolić s ogledalom i divi se njezinim sports...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uđi i uživaj u druženju sa Stephanie! Njezini roditelji poželjet će ti dobrodošlicu u svoj dom. Družite se u njezinoj sobi. Pomozi joj da se počešlja uz stolić s ogledalom i divi se njezinim sportskim trofejima. Vrijeme je za užinu u kuhinji. Ali ne zaboravi prije oprati ruke u kupaonici. Igraj se na ljuljački u vrtu, a onda istraži susjedstvo na biciklu.

• Omogućite malim graditeljima da uživaju u satima maštovite igre u kompletu 4+ Stephaniena kuća (41398). Djeca predškolske dobi uživat će u sastavljanju kuće, glumi scena iz televizijske serije LEGO® Friends ili smišljanju vlastitih priča.
• U kompletu igračaka za djecu dolaze lutkice Stephanie, Alicia i James iz serije LEGO® Friends, pas te sve kocke potrebne za slaganje katnice sa spavaćom sobom, kupaonicom, kuhinjom, blagovaonicom i vrtnom ljuljačkom.
• Komplet za slaganje sadrži ploču od početničkih kocaka i element zida, pa je slaganje jednostavno, a gluma obitelji može početi odmah. Slatki dodaci, kao što je minijaturni kroasan, potiču kreativnu igru.
• Ovo je sjajan poklon za blagdane za djecu koja vole glumiti obiteljski život. Zanimljivi komplet od 170 dijelova ujedno je i savršen poklon za djecu od 4 godine i stariju koja zaslužuju iznenađenje bez posebnog povoda.
• Komplet od 170 dijelova visok je više od 16 cm, a širok 12 cm i ne zauzima previše prostora kada se izloži. Osim toga, slaže se s drugim LEGO® elementima, pa djeca mogu proširiti igru drugim kompletima koje već imaju.
• Za ovu zabavnu igračku nisu potrebne baterije. Djeca trebaju samo otvoriti kutiju i početničkim kockama započeti slaganje šarene i kreativne zgrade!
• Komplet igračaka od 170 dijelova s lutkicama sadrži priručnik za slaganje i igru kako bi mališani lakše shvatili svrhu svih koraka i razvili samopouzdanje.
• Komplet 4+ Stephaniena kuća sadrži podlogu od početničkih kocaka i element zida kako bi slaganje bilo jednostavnije, a dječje samopouzdanje raslo te je savršen blagdanski poklon koji upoznaje mlađu djecu sa svakodnevnim junacima iz serije LEGO® Friends.
• Još od 1958. LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije, ali i kriterije kvalitete grupacije LEGO, što znači da se savršeno spajaju i jednostavno razdvajaju kada dođe vrijeme za slaganje novih modela.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da sve igračke iz serije LEGO Friends za male graditelje ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 170 dijelova.
Preporučena dob: 4+ godine.
Tip proizvoda LEGO Friends
Brand LEGO®
Dobna Granica 4+
Namijenjeno za Predškolarce 4 - 6
Tema Friends