text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Harry Potter Dvorac Hogwarts™ 71043ID EK000375871

LEGO Harry Potter Dvorac Hogwarts™ 71043ID: EK000375871

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Cijena
2.999,00 kn
Dobro došao u kultni LEGO® Harry Potter™ 71043 dvorac Hogwarts™! Sastavi i izloži ovaj detaljni LEGO® model u mikromjerilu s više od 6.000 dijelova. Otkrij detaljno uređene prostorije, kule i učion...  Saznaj više

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca
Dobro došao u kultni LEGO® Harry Potter™ 71043 dvorac Hogwarts™! Sastavi i izloži ovaj detaljni LEGO® model u mikromjerilu s više od 6.000 dijelova. Otkrij detaljno uređene prostorije, kule i učionice te još mnogo skrivenih značajki i scena iz filmova o Harryju Potteru. Doseli 27 figurica u dvorac, uključujući Harryja, Hermionu i Rona, uz očaravajući izbor slavnog pribora i artefakata, a zatim upotpuni iskustvo čarobne gradnje Hagridovom kolibom i Napadačkom vrbom.

• Uključuje 4 minifigura: Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Salazar Slytherin i Rowena Ravenclaw s ugrađenim minifiguracijskim stalkom.
• Također sadrži 27 mikrofigura: Harry Potter ™, Ron Weasley ™, Hermione Granger ™, Draco Malfoy ™, Albus Dumbledore ™, profesor Snape ™, profesorica McGonagall ™, Remus Lupin, profesorica Dolores Umbridge ™, Argus Filch, Lord Voldemort ™, Bellatrix Lestrange , 3 učenika iz svake od 4 kuće, 2 šahovske figure i kip Arhitekta Hogwartsa ™ i 5 dementora, plus pauk Aragog i figure Basiliska te gradljivi mađarski zmaj Horntail.
• Sadrži izgrađen model mikrorazmjera dvorca Hogwarts ™, kolibe Hagrid ™, stabla Whomping Willow ™ i 5 brodova.
• Dvorac Hogwarts ™ sadrži Veliku dvoranu sa izgrađenim „vitražima“, kućnim transparentima, klupama, stolovima, plamenim bakljama i pokretnim stubištima; učionica za napitke s stalcima staklenki; Učionica Obrane od mračnih umjetnosti s raznovrsnim staklenkama za napitke, gramofonom i ormarom u kojem se nalazi boggart; Komora za šahovsku ploču s elementima šahovske figure; Potrebna soba s različitim elementima, uključujući Vatreni pehar i ormar koji nestaje; Komora tajni ™ s dnevnikom Basiliska i Toma Riddlea; skrivena soba Devils Snare s elementima vinove loze; Gryffindor ™ zajednička prostorija s kaminom i sjedenjem; Ured profesorice Dolores Umbridge sa stolom, stolicom i ružičastim namještajem; knjižnica s ormarom za knjige i radnim stolovima; i ured profesora Dumbledorea s ulazom u kip Griffin i ormarom sjećanja.
• Hagridova koliba sadrži pauka Aragoga i bundeve za gradnju.
• Whomping Willow ™ uključuje gradilište plavog automobila Flying Ford Anglia koji se može graditi u njegovim granama.
• Također uključuje 5 brodova za gradnju.
• Sjednite u Veliku dvoranu i gostite se s profesorima i studentima Hogwartsa!
• Ušunjajte se u Komornu tajnu ™ kroz tajni ulaz i okrenite se prema Basilisku!
• Pohađajte satove obrane od mračnih umjetnosti kako biste naučili kako se zaštititi od tamne magije!
• Popnite se pokretnim stubištem!
• Učite se za svoje ispite za običnu čarobnjačku razinu u knjižnici.
• Dodatni elementi uključuju Mač Gryffindor ™, šalicu Helge Hufflepuff, štapiće, napitke, kućne transparente, plamen, kotao i 2 povećala.
• Pribor za mikrofigure uključuje 2 šahovska kipa i kip Arhitekta Hogwartsa.
• Dvorac Hogwarts ™ visok je 58 cm, širok 69 cm i dubok 43 cm.

Set sadrži: 6020 dijelova
Preporučena dob: 16+ godina
Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Harry Potter