text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Let moćne zmajske Nyje u stilu spinjitzua 71778ID EK000540134

LEGO Ninjago Let moćne zmajske Nyje u stilu spinjitzua 71778ID: EK000540134

MASTERCARD VIKEND POGODNOST: Plati Mastercard karticom i na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta. Cijelu ponudu i uvjete promocije pogledaj ovdje.

Iskoristi 30% popusta u košarici na ovaj proizvod!
Popust se primjenjuje u košarici uz minimalan iznos od 19,99 €.
Ponuda vrijedi za prvih 500 kupaca do 6.5.2024. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
9,99 €

-10% uz Mastercard 💳

Pripremi se za trening moćne zmajske Nyje i pomozi joj da usavrši vještine ninje na stazi s preprekama! Stavi je na vrtuljak, poguraj ga i gledaj kako juri. Mora i...  Saznaj više

Dostavljamo već od 23.04.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pripremi se za trening moćne zmajske Nyje i pomozi joj da usavrši vještine ninje na stazi s preprekama! Stavi je na vrtuljak, poguraj ga i gledaj kako juri. Mora izbjegavati vodene prepreke, srušiti carskog droida sa štapom i uzeti dragocjenu zlatnu zmajsku energetsku jezgru iz zdjele. Nastavi vježbati i zaštiti novi svijet NINJAGO®!

Obožavatelji ninja uzrasta 6+ mogu trenirati svoju junakinju i pomoći joj da usavrši vještine spinjitzua akcijskom igračkom Let moćne zmajske Nyje u stilu spinjitzua (71778). Djeca se mogu igrati kompletom igračaka s vrtuljkom bez ograničenja i satima trenirati moćnu zmajsku Nyju da savlada vodene prepreke sami ili s prijateljima.

Djeca stavljaju moćnu zmajsku Nyju na vrtuljak ukrašen trima ekskluzivnim elementima zmajske moći, guraju ga i gledaju kako juri. Treba izbjeći vodene prepreke, poraziti carskog droida sa štapom i uzeti kolekcionarsku zlatnu zmajsku energetsku jezgru iz njegove zdjele. Tu je i plavi element zmajske moći, a djeca mogu sakupiti još 4 u različitim bojama u drugim kompletima NINJAGO®. Neka aplikacija LEGO Builder povede vas i vaše dijete u jednostavnu i intuitivnu pustolovinu slaganja. Približavajte i okrećite trodimenzionalne modele, spremajte komplete i pratite napredak.

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Ninjago