text.skipToContent text.skipToNavigation

KLARFIT trampolin Rocketboy 250, 250 cm plaviID EK000379402

KLARFIT trampolin Rocketboy 250, 250 cm plaviID: EK000379402

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
392,00 €

ROCKETBOY 250, 250 CM TRAMPOLIN, UNUTARNJA SIGURNOSNA MREŽE, ŠIROKE LJESTVE, PLAVA  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

ROCKETBOY 250, 250 CM TRAMPOLIN, UNUTARNJA SIGURNOSNA MREŽE, ŠIROKE LJESTVE, PLAVA

Skakanje na trampolinu je zabava i sport. Doživite to sami sa trampolinom Klarfit Rocketboy 250!

Skakanje na trampolinu postaje sve popularnije. Pogotovo za najmlađe u obitelji je faktor zabave ogroman. Roditelji imaju savršenu priliku stvoriti svojoj djeci uvjete za vježbanje na otvorenom - djeca su obično puna energije, željna skakanja, poskakivanja, pražnjena svoje energije. Osim toga, upotreba trampolina poboljšava kondiciju i koordinaciju svake dobne skupine, čime se razvijaju motoričke sposobnosti i osjećaj za ravnotežu. Skakanje također jača mišiće i povećava mobilnost - bez pretjeranog opterećenja zglobova. Promjer površine za skakanje je dva i pol metra i nudi dovoljno prostora za velike i male skokove.

Trampolin Rocketboy 250 marke Klarstein ima prerađen i poboljšan već dokazan dizajn. U prvom planu je svakako, iznad svega sigurnost korisnika. Treba istaknuti nove ulazne ljestve čije prečke su zamijenjene protukliznim prečkama, koje se manje zagrijavaju na suncu i pružaju ugodan i siguran pristup trampolinu. Tri duple nožice brinu o fiksnom i stabilnom položaju, aspecijalna konstrukcija povećava stabilnost. Osnovnom pretpostavkom je, svakako, ravna površina. Opcionalna sigurnosna mreža je otporna i pruža dodatnu zaštitu od ozljeda. Za razliku od mnogih sličnih proizvoda je mrežna trampoline Rocketboy fiksirana iznutra, zahvaljujući ćemu nije moguće iz trampolina ispasti ili doći u kontakt s oprugama.

Osim posebnog naglaska na sigurnost, trampolin Rocketboy odlikuje se kvalitetom obrade. Površina za skakanje je izrađena od polipropilena i ima zaštitu UV za dugotrajno korištenje. To je posebice bitno na jakom suncu ljeti. 48 pocinčanih opruga pruža nezaboravni doživljaj skakanja. Opruge su skrivene pod velikom plavom podstavom, kako bi se spriječilo zaglavljene ili klizanje. Metalni okvir za ulazne ljestve je lakiran, čime je poboljšan dizajn i trajnost metalnih dijelova.

Zahvaljujući pokrivaču protiv kiše je Rocketboy trampolin tvrtke Klarfit otporan na vremenske uvjete i može se koristiti tijekom jake kiše na svom uobičajenom mjestu. Ugodni kontrast plave presvlake i crnih dijelovi okvira čine ovaj trampolin pravim ukrasom svakog vrta.

Vrtni trampolin Klarfit Rocketboy 250 maksimalne nosivosti 150 kg je dostupan gotovo za svakoga. Za kišnih dana trampolin je zaštićen pomoću isporučivog pokrivača.

Uzmite u obzir, da se uređaj isporučuje kao montažni set. Ilustrirane upute za instalaciju i potreban montažni materijal je uključen.

Boja Plava
Tip proizvoda Trampolini
Brand Klarfit
Jamstvo 1 god
Maksimalna nosivost 150 kg
Visina platforme 59 cm
Visina zaštitne mreže 150 cm
Promjer 250 cm
Broj opruga 48
Broj nogica 3
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!