text.skipToContent text.skipToNavigation

Dettol maramice za čišćenje i dezinfekciju površina limun 32 komID EK000331284

Dettol maramice za čišćenje i dezinfekciju površina limun 32 komID: EK000331284

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
29,99 kn

3,98 €

Dettol maramice za čišćenje i dezinfekciju površina limun 32 kom Dettol Lemon maramice praktično su rješenje za dezinfekciju površina: radnih ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dettol maramice za čišćenje i dezinfekciju površina limun 32 kom

Dettol Lemon maramice praktično su rješenje za dezinfekciju površina: radnih površina, sudopera, daski za WC, električnih uređaja, kuhinjskih površina, kada i slavina, tuš kabina, dječjih igračaka.

Uništava 99,9 % bakterija kao što su MRSA, Klebsiella pneumoniae NDM-1 pozitivne bakterije, E. coli s proširenim spektrom bakterija rezistentnih na beta-laktamazu (ESBL). 10x više snage u odnosu na čišćenje masti, zagorene hrane i sapuna vodom. „Trap & lift“ tehnologija hvata i podiže prljavštinu, ostavljajući površinu čistom. Uništava 99.9% bakterija i virusa.

Podignite poklopac i izvucite maramicu. Zatvorite nakon svake upotrebe i čuvajte okrenuto prema dolje kako bi se izbjeglo isušivanje. Obrišite površinu za higijensko čišćenje, a zatim bacite maramicu.

Prije primjene osjetljivost površine isprobajte na manje uočljivom mjestu kako biste bili sigurni da neće doći do oštećenja materijala. Za površine koje dolaze u kontakt s hranom: koristiti samo na tvrdim neporoznim površinama i temeljito isperite vodom. Za primjenu na igračkama: koristiti samo na tvrdim neporoznim površinama. Način čuvanja: Držati spremnike dobro zatvorene. Zaštititi od vrućine i neposredne izloženosti suncu. Izvore paljenja držati podalje - ne pušiti. Proizvod se ne smije bacati u kanalizaciju. Poduzeti mjere protiv elektrostatičkog punjenja. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Zbrinjavanje mora biti u skladu sa službenim propisima. Nemojte odlagati u WC školjku.

Upozorenja i obavijesti: Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu.

Tip proizvoda Sredstva za čišćenje
Brand Dettol