text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Classic Širom svijeta 11015IDEK000386888

399,00 kn
Cijena
349,00 kn
Neka dječja kreativnost obiđe svaki kutak svijeta u kompletu igračaka iz serije LEGO® Classic. Djeca dobivaju 15 poticajnih ideja za slaganje, osmišljenih po uzoru na poznate životinje i objekte iz...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.07.2021

Neka dječja kreativnost obiđe svaki kutak svijeta u kompletu igračaka iz serije LEGO® Classic. Djeca dobivaju 15 poticajnih ideja za slaganje, osmišljenih po uzoru na poznate životinje i objekte iz cijelog svijeta, od afričkog lava i palme do australskog klokana sa slatkim mladuncem te plakat s kontinentima odakle potječu svi modeli. Mogu sastaviti što god požele jer komplet sadrži 950 LEGO elemenata.

• Upoznajte djecu s nekima od najpoznatijih životinja i predmeta u kompletu igračaka LEGO® Classic Širom svijeta (11015), koji sadrži i 15 poticajnih modela za djecu od 4 godine i stariju. • Sastavite model bjeloglavog orla, kaktusa, papige, malog krokodila, orke, lava, palme, žirafe, crvenog autobusa, klokana s mladuncem, smeđeg medvjeda, azijske kuće, pingvina s mladuncem, ribe, jedrenjaka i aviona. • Djeca će uživati u slaganju i igri uz 15 zabavnih ideja za modele u ovom kompletu igračaka. A uz šarenu zidnu kartu mogu saznati s kojeg kontinenta dolaze sve životinje i biljke koje slože. • Kreativna igračka za slaganje sjajan je božićni ili rođendanski poklon ili dar za bilo koji dan za nove LEGO® graditelje i djecu koja žele proširiti kolekciju LEGO kocaka. • Sadrži 950 originalnih LEGO® elemenata, pa djeca mogu sastaviti sve što zamisle! Mogu i kombinirati kocke i dijelove s drugim LEGO kompletima za još više zabave. • U kutiji se nalaze 4 vrećice s kockama, a u svakoj su LEGO® elementi potrebni za slaganje 3 – 4 cijela modela. Samo odaberite, otvorite vrećicu i neka kreativna zabava počne! • Za svaki model dobivate jednostavan priručnik za slaganje, pa čak i novi graditelji mogu osjetiti ponos i radost kada sastave vlastite LEGO® igračke. • Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Classic puni su ideja i nadahnuća za otvorenu kreativnu igru. Razvoj dječje kreativnosti i rješavanja problema nikad nije bio tako zabavan! • LEGO® igračke ispunjavaju stoge standarde industrije za kvalitetu još od 1958. Skladne su, kompatibilne i zabavne za slaganje.

Set sadrži: 950 dijelova
Preporučena dob: 4+ godina

Tema Classic
Dobna Granica 4+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Classic