text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Classic Mnogo kocki 11030ID EK000515017

LEGO Classic Mnogo kocki 11030ID: EK000515017

Iskoristi 10% popusta u košarici! Više saznaj ovdje!

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
64,99 €

489,67 kn

Probudite dječju ljubav prema umjetnosti i dizajnu kompletom s 1000 LEGO® kocki jarkih boja te mnoštvom ideja i inspiracije! Komplet možete iskoristiti za slaganje jednostavnih modela...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Probudite dječju ljubav prema umjetnosti i dizajnu kompletom s 1000 LEGO® kocki jarkih boja te mnoštvom ideja i inspiracije! Komplet možete iskoristiti za slaganje jednostavnih modela, ali i za zahtjevnije projekte, bitno je da se zabavljate kako god želite, primjenom boja i kreativnosti. Dobivate čak i časopis pun uputa za slaganje i prijedloga za vaše mlade dizajnere.

Ako tražite veliku vrijednost igre, našli ste je u kompletu LEGO® Classic Mnogo kocki (11030). Beskrajno zanimljiva igračka za slaganje puna je boja i kreativnih mogućnosti za djecu dobi 5+. 1000 kocaka u 10 jarkih boja U kompletu dolazi mnogo LEGO kocki živih boja, a najviše je originalnih i omiljenih kocki veličine 2 x 4! Uz njih dolaze i jasne, tiskane upute za slaganje zabavnih modela, uključujući automobil, globus, cvijet, srce, gitaru, kuću, nasmiješeni emotikon, papigu, psa i jabuku. Glavni je cilj kompleta poticanje na neograničenu kreativnu igru. Sadrži i časopis pun uputa za slaganje i prijedloga za vaše mlade dizajnere. Digitalna verzija uputa za slaganje kompleta dostupna je u aplikaciji LEGO Builder. Sjajno za cijelu obitelj Igračke LEGO Classic 5+ daju djeci ideje i inspiraciju, a usto su i savršena prilika za odrasle da podijele zabavu slaganja i prekretnice u razvoju s djecom.

Tip proizvoda LEGO Classic
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Namijenjeno za Predškolarce 5 - 6
Tema Classic
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!