text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ideas Srednjovjekovni kovač 21325ID EK000385323

LEGO Ideas Srednjovjekovni kovač 21325ID: EK000385323

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava
Kupko dijeli bonove za popust. Saznajte više.
Akcija traje od 14.1. u 9h do 17.1.2022. u 9h ili do isteka zaliha za prvih 1.000 kupaca.

1.199,00 kn
Cijena
1.129,00 kn
Odmorite se od modernog života i sastavite veličanstveni model za izlaganje LEGO® Ideas Srednjovjekovni kovač (21325). Arhitektonski detalji srednjovjekovne građevine na 2 kata predivno su prikazan...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Odmorite se od modernog života i sastavite veličanstveni model za izlaganje LEGO® Ideas Srednjovjekovni kovač (21325). Arhitektonski detalji srednjovjekovne građevine na 2 kata predivno su prikazani u LEGO stilu. Krov i 2 kata mogu se jednostavno skinuti, pa možete uživati u potpuno opremljenoj spavaćoj sobi i kuhinji te radionici punoj detalja koje biste vidjeli i u pravoj srednjovjekovnoj kovačnici. Tu je i LEGO kocka sa svjetlom za užareni ugljen te vrt s modelima stabla jabuke i zdenca koji se mogu sastaviti. Figurice i još višeKomplet oživljavaju 4 figurice: kovač, strijelac i 2 viteza reda Crni Sokol s 4 mača, 3 štita i helebardom te figure konja s pomičnim nogama i kolicima na sastavljanje, psa i gatalinke.Elegantan poklonKomplet za slaganje dio je kolekcije inspirativnih LEGO kompleta uz koji se odrasli mogu opustiti na kreativan način, pa je sjajan poklon za vas ili vama drage obožavatelje LEGO kocaka i kreativce.• Prikažite arhitektonske detalje radionice i kuće srednjovjekovnog kovača dok se odmarate od modernog života u modelu iz serije LEGO® Ideas koji vas vraća u povijest (21325).
• Sadrži 4 figurice: kovača, strijelca i 2 viteza reda Crnog Sokola s 4 mača, 3 štita i helebardom te figuricom konja s pomičnim udovima, kolicima za sastavljanje i figurama psa i gatalinke.
• Građevina na 2 kata ima krov koji se može skinuti, a oba se kata mogu podignuti kako biste mogli pristupiti potpuno uređenoj spavaćoj sobi, kuhinji i radionici. U vrtu se nalazi model stabla drveta i zdenac.
• U radionici je mnogo dodatnih elemenata, uključujući alat, ugljen i oklop. Pritisnite mijeh i aktivirajte LEGO® kocku sa svjetlom u srednjovjekovnoj kovačnici i neka zasvijetli.
• Visoka je više od 27 cm, široka 32 cm, a duboka 21 cm. Dojmljiv model za slaganje koji možete fotografirati i dijeliti, savršen je poklon za vas ili obožavatelje LEGO® kocaka i kreativce.
• U kompletu za slaganje za odrasle dolazi baterija LR41 za LEGO® kocku sa svjetlom.
• Kolekcionarski model od 2164 dijela dolazi s ilustriranom knjižicom s podacima o obožavatelju dizajneru kompleta i LEGO® dizajnerima te jasnim uputama, kako bi i početnici u slaganju LEGO kocaka mogli sigurno slagati.
• Komplet za slaganje za odrasle iz serije LEGO® Ideas dio je kolekcije inspirativnih kompleta modela dizajniranih za zaposlene kreativce koji uživaju u kreativnim projektima koji će ih zaokupiti u slobodno vrijeme.
• LEGO® sastavni dijelovi iz ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili kompatibilni i pouzdano i čvrsto se spajali i razdvajali.
• LEGO® kocke i dijelovi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za kvalitetu.

Set sadrži: 2164 dijela
Preporučena dob: 18+ godina

Tip proizvoda LEGO Ideas
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Ideas