text.skipToContent text.skipToNavigation

Dettol maramice za dezinfekciju površina 36 komID EK000331278

Dettol maramice za dezinfekciju površina 36 komID: EK000331278

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
3,98 €

29,99 kn

Dettol maramice za dezinfekciju površina 36 kom Dettol original maramice praktično su rješenje za dezinfekciju površina: čišćenje daski za rez...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dettol maramice za dezinfekciju površina 36 kom

Dettol original maramice praktično su rješenje za dezinfekciju površina: čišćenje daski za rezanje hrane, dječjih stolica, podloga za presvlačenje beba, hladnjaka, kanti za smeće, kuhinjskih sudopera, kada i slavina, WC daski.

Dokazano uništava bakterije kao što su S. aureus, Listeria, Campylobacter, P. aeruginosa, Salmonella, MRSA, Klebsiella pneumoniae NDM-1 positive, Escherichia coli s proširenim spektrom bakterija rezistentnih na beta-laktamazu (ESBL), viruse gripe (Tip A H1N1, RSV, Rotavirus). Bez izbjeljivača, ne ostavlja tragove, bez mirisa. Sigurno za korištenje na površinama za pripremu hrane. Dokazano uklanja 90 % alergena: pelud, prašinu, alergene kućnih ljubimaca. Uništava 99.9 % bakterija i virusa.

Podignite poklopac i izvucite maramicu. Zatvorite nakon svake upotrebe i čuvajte okrenuto prema dolje kako bi se izbjeglo isušivanje. Obrišite površinu, a nakon toga bacite maramicu.

Sastojci: 100 g proizvoda sadrži 0,40 g benzalkonijevog klorida. Sadrži dezinfekcijsko sredstvo, parfem

Držati spremnike dobro zatvorene. Zaštititi od vrućine i neposredne izloženosti suncu. Izvore paljenja držati podalje - ne pušiti. Proizvod se ne smije bacati u kanalizaciju. Poduzeti mjere protiv elektrostatičkog punjenja. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Zbrinjavanje mora biti u skladu sa službenim propisima. Nemojte odlagati u WC školjku. Maramice nisu primjerene za osobnu higijenu.

Upozorenja i obavijesti: Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu.

 

 

Tip proizvoda Sredstva za čišćenje
Brand Dettol