text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Creator Expert Fiat 500 10271ID EK000375869

LEGO Creator Expert Fiat 500 10271ID: EK000375869

Cijena
599,00 kn
Model automobila iz kompleta LEGO® Creator Expert Fiat 500 (10271) prikazuje pravu ikonu klasičnog dizajna automobila. Tinejdžeri i odrasli obožavatelji uživat će u izazovnom iskustvu slaganja...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Model automobila iz kompleta LEGO® Creator Expert Fiat 500 (10271) prikazuje pravu ikonu klasičnog dizajna automobila.
Tinejdžeri i odrasli obožavatelji uživat će u izazovnom iskustvu slaganja koje dolazi uz ovaj model, stvoren po uzoru na legendarni Fiat 500F iz kasnih ‘60-ih, i znat će cijeniti sve autentične detalje od LEGO kocaka, kao što su nosači za prtljagu, detaljna unutrašnjost te krov, vrata, hauba i prtljažnik koji se mogu otvoriti. Da bi talijanska tema bila potpuna, uz model klasičnog automobila dolazi i sklopivo slikarsko postolje s kistom, paletom i malom „slikom” auta ispred slavnog Koloseja u Rimu.
Igračke za slaganje u kojima oživljava vaša strast. Kompleti za slaganje LEGO Creator Expert namijenjeni su odraslima i tinejdžerima koje vodi strast.
Napredni LEGO kompleti iz serije Creator Expert donose svijet nostalgije u koji možete pobjeći iz stvarnosti, pun užitaka i iznenađenja, u obliku modela klasičnih automobila, autentičnih zgrada, sajamskih vožnji i drugih predmeta koje želite imati. A još se i djeca ponekad mogu igrati njima!

• Stvorite dašak „Slatkog života” uz napredni model automobila LEGO® Creator Expert Fiat 500 iz kojeg isijava talijanski šarm i ima detalje od LEGO kocaka koje će tinejdžeri i odrasli rado slagati i ponosno izlagati.
• Model iz kompleta ima nosače prtljage, kofer, detaljnu unutrašnjost, motor, rezervni kotač te krov, vrata, haubu i vrata prtljažnika koji se mogu otvoriti. U kompletu je čak i „slika” automobila pored Koloseja, za pravi talijanski ugođaj.
• Ovaj napredni komplet dio je nevjerojatne kolekcije autentičnih LEGO® modela automobila i drugih legendarnih predmeta koje želite imati, uz koje se možete opustiti i odvojiti vrijeme za sebe dok slažete dojmljive modele za izlaganje.
• Iskusniji graditelji, tinejdžeri i odrasli, obradovat će se kada dobiju model automobila Fiat 500F od 960 dijelova kao poklon za rođendan, Božić ili drugu posebnu prigodu.
• Model za slaganje visok je više od 11 cm, dug 24 cm, a širok 11 cm, pa privlači poglede kada se izloži sam ili kao dio kolekcije LEGO® kompleta.
• Automobile za igru pokreću baterije, ali ovaj kolekcionarski predmet pokreće čista mašta i kreativnost.
• Upute za slaganje dolaze u kompletu i u stilu su originalnog promotivnog materijala, sadrže zabavne činjenice o pravom modelu, povijesti poduzeća Fiat i intervju s LEGO® dizajnerom modela klasičnog automobila.
• Kompleti za slaganje za tinejdžere i odrasle iz serije LEGO® Creator Expert sadrže izazovne modele izrađene u skladu s onim što ljudi vole, kao što su klasični automobili, autentične zgrade, sajamske vožnje i drugo.
• Od 1958. LEGO® kocke testiraju se u skladu s najvišim standardima industrije, tako da su skladne i kompatibilne te se savršeno spajaju i jednostavno razdvajaju svaki put.
• U grupaciji LEGO bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo LEGO® dijelove kako bismo bili sigurni da svi naši napredni LEGO kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Set sadrži: 960 dijelova
Preporučena dob: 16+ godina
Tip proizvoda LEGO Creator Expert
Brand LEGO®
Dobna Granica 16+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Creator Expert