text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Harry Potter Hogwarts™ Trenutak iz Hogwartsa: sat Preobrazbe 76382ID EK000366585

LEGO Harry Potter Hogwarts™ Trenutak iz Hogwartsa: sat Preobrazbe 76382ID: EK000366585

249,00 kn
Cijena
209,00 kn
Otvori knjigu i prebaci se u učionicu profesorice McGonagall na sat Preobrazbe u Hogwartsu. Uzmi knjigu čarolija iz ormarića i pridruži se Hermioni i Ronu dok predstojnica doma Gryffindor™ podučava...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Otvori knjigu i prebaci se u učionicu profesorice McGonagall na sat Preobrazbe u Hogwartsu. Uzmi knjigu čarolija iz ormarića i pridruži se Hermioni i Ronu dok predstojnica doma Gryffindor™ podučava o magiji preobrazbe. Ron treba pomoć, ne može pretvoriti svog štakora u pehar!
Kada sat završi, zatvori knjigu i ponesi je kamo god pođeš.


• LEGO® Harry Potter™ Trenutak iz Hogwartsa: sat Preobrazbe (76382) knjiga je od kocaka koja se može otvoriti i otkriti komplet s učionicom za nastavu Preobrazbe u Hogwartsu iz filmova o Harryju Potteru.
• Sadrži figurice Hermione Granger, Rona Weasleyja i profesorice McGonagall, ploču, 2 stola, 2 stolice, škrinju s blagom, ormarić za pribor, knjigu čarolija i mnogo autentičnih dodataka.
• Djeca mogu otvoriti komplet i ući na sat Preobrazbe profesorice McGonagall. Mogu vježbati uz mnogo magičnog pribora i pomoći Ronu kada se njegov ljubimac štakor pretvori u pehar!
• Za djecu od 8 godina i stariju. Prikladno za mlade vještice i čarobnjake koji traže novi način za uživanje u pustolovinama s Harryjem Potterom.
• Magični komplet iz Hogwartsa visok je više od 12 cm, širok 8 cm, a dubok 4 cm. Savršene je veličine da ga djeca uzmu i ponesu na igru gdje god žele.
• Ima nekoliko dodataka za posebno maštovitu zabavu, kao što su šalica čaja, srebrni pehar i žaba za vježbu preobrazbe te Ronov ljubimac štakor Šugonja.
• Postoji serija magičnih kompleta za sakupljanje, svi su oblikovani i uređeni kao druga učionica iz Hogwartsa. Mogu se povezati u inovativan prostor za igru od 360 stupnjeva.
• Svi kompleti iz serije LEGO® Harry Potter™ sadrže omiljene likove, zabavne značajke i poznate lokacije iz popularnih filmova. Dojmljiv, praktičan i magičan dar za sve mlade vještice ili čarobnjake.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 241 dio.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Harry Potter