text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Lloydov vodeni robot 71750IDEK000386936

LEGO Ninjago Lloydov vodeni robot 71750ID:EK000386936

169,00 kn
Cijena
139,00 kn
Ukoračaj u bitku na dnu Beskrajnog mora u Lloydovu vodenom robotu. Pazi se opasnog čuvara Maaraya nalik na jegulju, cilj mu je započeti rat protiv tebe i uzeti dragocjenu amajliju vala! Uskoči u ka...  Saznaj više

Dostavljamo već od 22.10.2021

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Ukoračaj u bitku na dnu Beskrajnog mora u Lloydovu vodenom robotu. Pazi se opasnog čuvara Maaraya nalik na jegulju, cilj mu je započeti rat protiv tebe i uzeti dragocjenu amajliju vala! Uskoči u kabinu robota, zamahni njegovim velikim mačem i zgrabi čuvara golemom hidrauličkom kandžom! Iznimno je važno da pobijediš u podvodnom obračunu i zaštitiš NINJAGO® City!

• LEGO® NINJAGO® Lloydov vodeni robot (71750) fantastičan je podvodni komplet igračaka s pokretnim robotom uz koji djeca mogu satima uživati u uzbudljivim pustolovinama.
• Komplet za ninje sadrži 2 figurice: ronioca Lloyda s maskom, spremnikom zraka i perajama te čuvara Maaraya. Dvojac se može boriti za dragocjenu amajliju vala koja također dolazi u kompletu.
• Robot ima pomične noge, kabinu koja se može otvoriti da Lloyd uđe unutra, veliki mač u jednoj ruci i hidrauličku kandžu u drugoj za podvodni dvoboj.
• Borbeni komplet igračaka donosi vrijedan model i sjajan je neočekivan poklon za svu djecu koja vole ninje od 7 godina i stariju.
• Dojmljivi robot visok je više od 17 cm, što je savršena veličina za igru kod kuće i na svim dječjim izletima.
• Pronađite i druge komplete po uzoru na televizijsku seriju NINJAGO®: Seabound, uključujući komplete Podvodna jurilica za ninje (71752), Vodeni zmaj (71754), Vodeno blago (71756) i Hram Beskrajnog mora (71755).
• LEGO® NINJAGO® sadrži izvrsnu kolekciju zabavnih kompleta igračaka zbog kojih će se djeca rado maknuti od zaslona i usvojiti pozitivne životne vještine kroz maštovitu igru uloga.

Set sadrži: 228 dijelova
Preporučena dob: 7+ godina

Tip proizvoda LEGO Ninjago
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Tema Ninjago