text.skipToContent text.skipToNavigation

Status šira folija u roli za vakuumiranje, 280 x 3000 mm, 3 komID EK000256244

Status šira folija u roli za vakuumiranje, 280 x 3000 mm, 3 komID: EK000256244

Cijena
64,99 kn
Status folija u roli AP. ZA VAK. 280X3000 MM 3 SET  Saznaj više

Dostavljamo već od 07.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Status folija u roli AP. ZA VAK. 280X3000 MM 3 SET

Opis

Neovisno o tome proizvodite li svoje suhomesnate dobrote ili cijenite sezonske namirnice te se nekoliko puta godišnje opskrbite sa zalihama za u zamrzivač, važno je da su domače i kupovne namirnice kvalitetno pohranjene i da će biti punog okusa čak i nakon dugotrajnijeg zamrzavanja.

Folija u roli za pohranjivanje većih komada namirnica

Foliju u roli odaberite kad želite veličinu vakumske vrećice prilagoditi pohranjenim namirnicama. Dužina vreće je ograničena jedino s veličinom vašeg zamrzivača. Iznad standardne vakuumske vrećice su potrebne kad pohranjujete cijeli svinjski file ili veći kare, losos u komadu ili štrucu kruha. Vakuumirajte i zamrznite polovicu orahnjače, koju ste ispekli za Božić. Za Uskrs ju otopite te se i sami uvjerite da je jednako ukusna kao i na dan pohranjivanja.

Šira folija u roli je primjerena za pohranjivanje:

  • većih komada svježeg i suhog mesa,
  • sireva,
  • kruha i savijače,
  • cijelog povrća i voća te
  • većih pakiranja narezanog voća i povrća.
Vakuumsko shranjena živila na rjavem ozadju
Vrećice za vakuumiranje Status su primjerene za kvalitetno pohranjivanje mesa s kolinja, zamrzavanje povrća za zimnicu i pohranjivanje hrane, kojoj želite produžiti postojanost.

Zašto pohranjivati vakuumski? 

Odstranjivanje zraka ima pozitivan učinak na produživanje svježine i postojanosti namirnica jer mikroorganizmi nemaju kisika potrebnog za rast i razvoj. Hrana u vakuumu zato propada mnogo sporije kao na zraku odnosno u propusnoj ambalaži kao što su obične vrećice.

Zašto su Statusove vrećice za vakuumiranje skuplje od konkurentskih?

Vakumske vrećice koju koristite za zamrzavanje mora biti dovoljno debela i imati pravu kombinaciju materijala, koji garantiraju nepropusnost i kvalitetno varenje.

Folija za vakuumiranje Status je najkvalitetnija folija na tržištu i garantira sigurno pohranjivanje hrane. Glatki sloj ima 100 µm, a rebrasti čak 130 µm debelu plast folije, koja je izrađena od kombinacije poliamida i polietilena za nepropusnost te dobro varenje. Vanjski 30 odnosno 20 µm debeli sloj poliamida je među najdebljima u ponudi, zato su Statusove vrećice najbolji odabir za kvalitetno pohranjivanje voća i povrća te suhog i svježeg mesa. Za usporedbu: klasične vreće za pohranjivanje su debele samo 20 µm.

najbolje vakumske vrećice
Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.

Zašto je važan rebrasti dio folije?

Rebrasti profil visine 0,2 mm kod Statusove folije jamči učinkovito isisavanje zraka i kvalitetno vakuumiranje u prvom ili stotom ciklusu. Kod jeftinih vrećica često se dogodi da su dobro zavakuumirane u prvih pet ciklusa, a kasnije više jednostavno ne drže vakuum.

Zahvaljujući kvalitetnom sastavu vakuumske folije Statusove vrećice su primjerene za višekratnu upotrebu. Oprati ih možete ručno ili čak u perilici suđa. Dodatan oprez je potreban kod vrećica, u kojima je bilo pohranjeno sirovo meso i riba. Zaštitite se tako da namirnice za vakuumiranje najprije položite u obične vrećice i te onda u vakuumske. Vrećice za vakuumiranje će ostati čiste i bez brige ih možete upotrijebiti toliko puta, koliko su još dovoljno duge za vakuumiranje s vakuumskim aparatom.

Certifikati kvalitete

Folija za vakuumiranje Status je proizvedena u Sloveniji od europskih materijala. Njezinu kvalitetu dokazuju certifikati, koji jamče da je neškodljiva po namirnice i da nema utjecaja na okus i miris pohranjenih namirnica. Vakuumske vrećice su iznimne kvalitete te su primjerene i za sous vide kuhanje te zamrzavanje.

 

Tip proizvoda Pribor za vakumiranje
Brand Status