text.skipToContent text.skipToNavigation

Navlake za auto gume - 4 kom (13"-17")ID EK000271782

Navlake za auto gume - 4 kom (13"-17")ID: EK000271782

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
19,00 €

Odlične i prilagodljive navlake/vreće za gume koje će pomoći da zaštitite gume i felge kad ih uklonite s vozila. Dolaze u kompletu od 4 kom. Prednosti: • savršene za sigurnu pohranu zim...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Odlične i prilagodljive navlake/vreće za gume koje će pomoći da zaštitite gume i felge kad ih uklonite s vozila. Dolaze u kompletu od 4 kom.
Prednosti:
• savršene za sigurnu pohranu zimskih ili ljetnih naplataka
• za gume veličine od 13" do 17" i širine 225 mm
• čvrsta konstrukcija i nepropusnost
• svaka vreća ima integriranu ručku za nošenje
• na svakoj je vreći pokazatelj koji upućuje na mjesto gume na vozilu tako da ih je lako vratiti na isto mjesto
• štiti odjeću i tepison u prtljažniku od prljavštine sa skinutih guma/kotača
• može se koristiti za gume i gume+felge

Vrijeme je ćudljivo, ali proljeće je definitivno stiglo. To znači i da ćemo zimske gume uskoro morati zamijeniti ljetnima. Kako bi iduću zimu dočekale u dobrom stanju, valja ih pravilno čuvati tijekom toplijih mjeseci.


Gume je potrebno pravilno skladištiti kako bi se održala njihova ispravnost, vijek trajanja te kvaliteta materijala, a za to je potrebno držati se nekoliko zlatnih pravila. Prije svega, očistite prašinu, kamenčiće te sol s guma i naplataka, ali ne jakim mlazom vode.

Gume potom treba označiti onim redoslijedom kojim su bile skinute s vozila. To će, naime, olakšati njihovo montiranje na automobil kada za to dođe vrijeme. Za skladištenje guma odaberite hladnu i suhu prostoriju s prirodnom ventilacijom u kojoj nema tragova benzina, ulja, masti i drugih kemijskih tvari. Gume pohranite nekoliko centimetara iznad tla, na primjer na drvenim paletama. Također, ne zaboravite ih rotirati jednom mjesečno.

Ako imate gume bez naplataka, okrenite ih vertikalno, a ako su s naplacima vodoravno. Skladištite li gume na otvorenom, potrebno ih je skloniti u hlad te ih prekriti neprozirnom ceradom kako bi bile zaštićene od sunca i vrućine.

Putujte sigurno uz Ekupi i SRETNO!!!
Tip proizvoda Auto oprema