text.skipToContent text.skipToNavigation

Goodyear 225/55R17 UltraGrip PERFORMANCE G1 97H MS, Pot:C, Pri:B, Buka: 70dBIDEK000271289

Cijena
1.095,78 kn
Nova guma iz Goodyeara za odlično prianjanje i učinkovita upravljivost u svim zimskim uvjetima.Tehnologija za optimalnu izvedbu profila u svrhu pokazatelja optimizirane istrošenosti profila. Hidrod...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Nova guma iz Goodyeara za odlično prianjanje i učinkovita upravljivost u svim zimskim uvjetima.Tehnologija za optimalnu izvedbu profila u svrhu pokazatelja optimizirane istrošenosti profila. Hidrodinamički utori kanaliziraju vodu od površine gume i smanjuju opasnost od akvaplaninga te poboljšavaju vuču na snijegu koji se topi.
Odličan put zaustavljanja na snijegu. Zahvaljujući Goodyearovoj tehnologiji SnowProtect za vrhunsku izdržljivost u zimskim uvjetima ostvarite kraći put zaustavljanja kada je to najvažnije.


• Nova smola za prianjanje poboljšava sposobnost deformiranja gume i njezinog vraćanja u početno stanje. Bolje prianjanje na snijegu i ledu.
• Bolja elastičnost gume pri niskim temperaturama zahvaljujući novom sastavu smjese.
• Neprekidni utori po obodu naplatka – Bolja kontrola nad vozilom

Ovo je guma za povećano opterećenje. Etiketa XL (koja je kratica riječi "dodatni teret") ukazuje na prikladnost gume za teže i masivnije automobile, kao i na strože uvjete korištenja. Takva guma ima veći indeks opterećenja u usporedbi s prosječnim indeksom istog indeksa opterećenja guma.


Upozorenje!
Provjerite ograničenja opterećenja u priručniku za vlasnika vozila. Preopterećivanjem vozila opterećuju se gume i ostali važni dijelovi vozila. To može biti uzrok slabe upravljivosti, povećane potrošnje goriva i kvara gume. Također može prouzročiti ozbiljno pucanje, odvajanje dijelova ili "ispuštanje zraka".

Ovdje možete pronaći dokumente koji će vam pomoći pri odabiru i kupnji guma:
Informacije o podacima na gumama možete pronaći ovdje
Informacije o načinu kupnje guma možete pronaći ovdje
Slike proizvoda su informativnog tipa i moguće je da u potpunosti ne odgovaraju proizvodu. Sve gume u ponudi su unutar starosti 2 godine.

*Službeni stav proizvođača i distributera guma je da se gume smatraju novima ako su proizvedene prije manje od 5 godina, pod uvjetom da su pravilno skladištene.
Vrsta vozila Osobno vozilo
Nosivost 97
Maksimalna brzina H(210)
Sezona Zimska
Širina 225
Visina 55
Promjer 17
Jamstvo 1 god
Brand Goodyear