text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL akumulatorska brusilica za zidove TE-DW 18/225 Li BL - SoloID EK000369749

EINHELL akumulatorska brusilica za zidove TE-DW 18/225 Li BL - SoloID: EK000369749

Naruči alat iz odabrane ponude na pick up point i pokupi poklon six-pack Ožujskog! Pogodnost vrijedi od 24.11. do 18.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1.799,00 kn

238,77 €

Cijena
1.736,00 kn

230,41 €

Kataloški broj: 4259990 Einhell TE-DW 18/225 Li - Solo akumulatorska brusilica za zidove visokih je performansi i član je obitelji Power X-Change. Brusilica za zidove neophodan je pomoćnik...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 12.12.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 4259990

Einhell TE-DW 18/225 Li - Solo akumulatorska brusilica za zidove visokih je performansi i član je obitelji Power X-Change. Brusilica za zidove neophodan je pomoćnik u radovima za brušenje žbuke i gipsanih ploča na stropovima i zidovima. Elektronička kontrola brzine osigurava da se alat tijekom rada može prilagoditi određenom materijalu i primjeni. Akumulatorska brusilica za zidove jednostavna je za rad i ugodna za upotrebu u kontinuiranom radu zahvaljujući funkcijskoj sklopki sa gumbom za zaključavanje i mekim površinama držača. Integrirani sustav za uklanjanje prašine održava radno mjesto čistim, a prsten četke može se fleksibilno okretati. Brusna ploča montirana na oprugu osigurava optimalan kontakt sa zidom ili stropom. Brusni disk ima mikro učvršćenje. Sklopiva dugačka ručka olakšava transport brusilice za zid i odlaganje na minimalni prostor, a aluminijski nastavak sa dodatnom ručkom također se može ukloniti. Proizvod se isporučuje u kompletu sa crijevom i vrećicom za prašinu i remenom. Također dolazi i šest listova brusnog papira, brusnom mrežicom i adapterom za spajanje prikladnog usisavača. Proizvod se isporučuje u koferu, ali bez baterije ili punjača. Oni su dostupni zasebno.

Proizvod se isporučuje bez baterije i punjača.

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Brand Einhell
Jamstvo 2 god
Maks. br. okr. u slob. hodu 1200 okr/min
Broj baterija u paketu 0 kom
Napon akumulatora 18 V
Brusna ploča (Ø) 225 mm