text.skipToContent text.skipToNavigation

GROHE EUROSTYLE COSMOPOLITAN 23043002 miješalica za umivaonik, okretni raspon 100°IDEK000252210

Cijena
1.589,00 kn
GROHE EUROSTYLE COSMOPOLITAN – KUPAONSKA MIJEŠALICA S VISOKIM IZLJEVOM I RASPON ZAKRETANJA OD 100° Dašak luksuza u kupaonici! Ako želite nešto posebno što će unijeti dizaj...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

GROHE EUROSTYLE COSMOPOLITAN – KUPAONSKA MIJEŠALICA S VISOKIM IZLJEVOM I RASPON ZAKRETANJA OD 100°

Dašak luksuza u kupaonici! Ako želite nešto posebno što će unijeti dizajnersko ozračje u vašu kupaonicu, pogledajte miješalicu GROHE Eurostyle Cosmopolitan s visokim zakretajućim izljevom. Zahvaljujući rasponu zakretanja od 100° ne morate se brinuti da ćete izljevom udarati u susjedne elemente. Njezina tehnološki napredna keramička kartuša GROHE SilkMove omogućuje preciznu kontrolu temperature i protoka vode. Kromirani premaz GROHE StarLight otporan na ogrebotine vrlo se lako čisti, a njegov sjaj traje godinama. GROHE Eurostyle Cosmopolitan – kombinacija bezvremenog stila i performansi za čisti užitak u vodi!

Grohe Eurostyle Cosmopolitan Silk Move visokotlačna miješalica sa keramičkom kartušom od 35 mm s lako prilagodljivim limitatorom protoka vode. Sadrži zakretni cjevasti izljev sa stop limitatorom. Dolazi s perlatorom, odljevnim setom i fleksibilnim spojnim cijevima.Grohe Eurostyle Cosmopolitan Silk Move visokotlačna miješalica dolazi u izvedbi StarLight visoko sjajnog kroma.
Serija: Eurostyle
Tlak: Visokotlačna
Visina: 301 mm
Dubina: 180 mm
Materijal: Mesing
Boja: Krom
Tlak Visokotlačna
Visina 301 mm
Dubina 180 mm
Brand Grohe
Tip proizvoda Armature za umivaonik