text.skipToContent text.skipToNavigation

MEDICO HOME madrac BIOLUX-S 200x90cmID EK000516988

MEDICO HOME madrac BIOLUX-S 200x90cmID: EK000516988

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
155,00 €

Madrac Biolux u visini od 19 centimetara odličan je odabir za osobe koje pretežito spavaju na boku te je njihova pojedinačna tjelesna težina do 110 kilograma. Napravljen od džepićaste jez...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 05.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Madrac Biolux u visini od 19 centimetara odličan je odabir za osobe koje pretežito spavaju na boku te je njihova pojedinačna tjelesna težina do 110 kilograma.

Napravljen od džepićaste jezgre koju sami proizvodimo te od poliuretanske pjene s donje i gornje strane, nudi prozračnost, ali i potporu i potrebnu udobnost bočnim spavačima.

Volite okretati madrac i spavati na obje strane?

Model Biolux Vam to omogućava s obzirom na to da je dvostran, a važno je napomenuti da prilikom kupnje ovog madraca možete birati između neskidive i skidive navlake koja je ujedno periva na temperaturi do 60 stupnjeva.

Želite ugodne i mirne snove, ali želite i povoljnu cijenu?

Biolux je pravi izbor za Vas!

 SPECIFIKACIJA MADRACA:

TVRDOĆA: Srednje tvrdi madrac
UKUPNA VISINA: 19 cm
JEZGRA: Džepićasta jezgra, 280 opruga/m2
UDOBNOST: 2 cm PU pjene 30 kg/m3 obostrano
NAVLAKA: 150g/m2, 100% PES
SKIDIVA: Da
PERIVA: Da, na 60 stupnjeva
CERTIFIKAT: Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO: 2 godine
SLEEP TRIAL: Da, 100 dana od dana dostave

ROLANI OBLIK:

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!
Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.


SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

Tip proizvoda Madraci
Brand Medico Home
Visina 19 cm
Širina 90 cm
Dužina (cm) 200 cm
Tip madraca Džepićasta opružna jezgra
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!