text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin dēzlCam LGV 710 MT-D Europe, Bluetooth, 6,95" kamionski mod, navigacijaID EK000562808

Garmin dēzlCam LGV 710 MT-D Europe, Bluetooth, 6,95" kamionski mod, navigacijaID: EK000562808

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
627,11 €

SVJEDOK NA CESTI. Ovaj 7-inčni uređaj za satelitsku navigaciju odlikuje se ugrađenom kamerom za snimanje vožnje1koja štiti vašu vozačku reput...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 01.03.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

SVJEDOK NA CESTI. Ovaj 7-inčni uređaj za satelitsku navigaciju odlikuje se ugrađenom kamerom za snimanje vožnje1koja štiti vašu vozačku reputaciju, funkcijom izrade prilagođenih ruta2 na temelju veličine i težine kamiona i vrhunskom funkcijom planiranja dolaska.


 

Slika


Uživajte u jednostavnom i jasnom prikazu na oštrom 7-inčnom zaslonu visoke rezolucije.


Ugrađena kamera za snimanje vožnje snima HD videozapise i automatski sprema videozapis nezgoda.


Dobijte najbolju moguću rutu za svoj kamion uz izradu prilagođenih ruta2 i upozorenja za strme nagibe na cesti.

 


Isplanirajte sve kao profesionalac jer to i jeste. Otkrijte najbolja mjesta za dolijevanje goriva, stanke za odmor i noćenje.


Trebate se istuširati? Napuniti kamion gorivom? Upotrijebite direktorij usluga za kamione i prikolice.

Slika


Satelitske slike dokova za utovar i ulaza za kamione osiguravaju bezbrižan dolazak na odredište.

 

Nastavite promatrati bez poteškoća 

POHRANA VIDEOZAPISA

Spremljeni videozapisi automatski se spremaju na sigurno u trezor na mreži, a možete im pristupiti putem aplikacije Garmin dēzl™ na kompatibilnom pametnom telefonu. Uz aktivnu vezu koju omogućuje Wi-Fi® tehnologija videozapise možete dijeliti s drugima slanjem veze i pristupne šifre.

UPOZORENJA NA FRONTALNI SUDAR

Kako biste bili svjesniji prometne situacije, upozorenja na frontalni sudar daju vam do znanja kad vozite preblizu vozilu ispred sebe. U određenim uvjetima funkcija upozoravanja može biti ograničena.

Slika

UGRAĐENA KAMERA ZA SNIMANJE VOŽNJE

Integrirana kamera neprekidno snima HD videozapise rezolucije 1080p s poljem prikaza od 140 stupnjeva i automatski sprema videozapise nezgoda. GPS podaci pokazuju kada i gdje su se događaji dogodili, a prethodno umetnuta memorijska kartica omogućuje da ovaj uređaj za satelitsku navigaciju odmah bude spreman za upotrebu.

 

Slika

UPOZORENJA NA IZLAZAK IZ TRAKE

Primajte upozorenja ako skrećete s ceste ili u traku s prometom iz suprotnog smjera. Funkcija upozoravanja u određenim uvjetima može biti ograničena.

PRETPLATA NA VAULT

Spremljeni videozapisi s kamere za snimanje vožnje automatski se spremaju u funkciju Vault na mreži na 24 sata od trenutka prijenosa. Garmin nudi i proširene planove za pohranu putem plaćene pretplate. Saznajte više

 

Budite samouvjereni na svakom skretanju 

Slika

LAKO ČITLJIV ZASLON

Na svijetlom 7-inčnom dodirnom zaslonu uživat ćete u oštroj slici visoke rezolucije.

PRILAGODITE DOLAZAK NA ODREDIŠTE

Pregledajte svoje odredište, a zatim dodajte i spremite prilagođene odredišne točke kao što su preferirani sigurnosni punktovi, dokovi za utovar i ulazi na parkirališta za kamione.

IZRADA PRILAGOĐENIH RUTA ZA KAMIONE

Jednostavno unesite profil kamiona (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) kako biste pronašli prikladnu rutu za kamione2 u skladu s teretom i profilom vašeg kamiona.

 

INFORMIRANOST NA RUTI

Pogledajte popularne rute kojima se voze drugi vozači kamiona za bolju svjesnost o prometnoj situaciji, čak i na nepoznatom području.

PREGLED RUTE

Jednostavno pregledajte cijelu rutu i odredite najbolja mjesta za dolijevanje goriva, stanke za odmor i noćenje.

Slika

STRUČNO PLANIRANJE DOLASKA

BirdsEye Direct satelitske slike dokova za utovar, ulaza za kamione i sigurnosnih punktova osiguravaju bezbrižno planiranje dolaska na odredište.

 

Slika

IZRADA RUTA KROZ ZONE ZAŠTIĆENOG OKOLIŠA

Primajte upute i upozorenja o zonama zaštićenog okoliša na ruti.

ODABERITE PRAVO ODMORIŠTE

Pronađite preferirana odmorišta za kamione zahvaljujući prethodno učitanom direktoriju usluga za kamione i prikolice. Omogućuje vam filtriranje popisa po robnoj marki ili sadržajima.

PARKIRALIŠTA ZA KAMIONE

Trebate parkirati kamion? Podaci usluge Truck Parking Europe pomažu vam da pronađete parkiralište za kamion duž rute. Filtrirajte po željenim sadržajima kao što su Wi-Fi®, tuševi, razine sigurnosti i još mnogo toga. Dok ste povezani s mobilnom aplikacijom Garmin dēzl™, provjerite dostupnost parkirnih mjesta kako biste smanjili rizik od vožnje do punog parkirališta.

 

JEDNOSTAVNO PLANIRANJE ODMORA

Primajte pravovremene obavijesti uz koje svako zaustavljanje možete iskoristiti na najbolji način.

Slika

UPOZORENJA ZA VOZAČA

Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene ograničenja brzine, željezničke prijelaze itd.

 

Otkrijte svog vrhunskog pomoćnika 

BEŽIČNE NADOGRADNJE

Ugrađena Wi-Fi veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala. Savjeti na zaslonu pokazuju kada su dostupne nove nadogradnje.

PROMETNE INFORMACIJE, PROGNOZA I CIJENE GORIVA

Preuzmite aplikaciju dēzl kako biste pristupili aktualnim prometnim informacijama, prognozi i cijenama goriva. Omogućen vam je i pristup photoLive prometnim kamerama ako su dostupne.

Slika

GARMIN GLASOVNI POMOĆNIK

Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Garmin glasovni pomoćnik odgovara na vaše izgovorene zahtjeve, tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči usredotočene na cestu (Glasovni pomoćnik dostupan je na engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, danskom, švedskom i nizozemskom jeziku).

 

Slika

KOMPATIBILAN S ELD

Ovaj dēzl navigator radi s Garmin eLog ™ kompatibilnim ELD-om (prodaje se zasebno) za bilježenje radnih sati bez pretplate.

PAMETNE OBAVIJESTI

Kada uparite uređaj s aplikacijom dēzl, moći ćete vidjeti tekstne poruke i druge obavijesti prikazane na zaslonu uređaja za satelitsku navigaciju.

Slika

HANDS-FREE POZIVI

Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija omogućuje vam da sinkronizirate kompatibilan pametni telefon s dēzl uređajem za satelitsku navigaciju i obavljate pozive bez skidanja ruku s upravljača.

 

Znajte točno kamo idete 

POKRIVENOST KARTE

Vozite samopouzdano uz nadogradnje karata i detaljne karte ulica za Europu i Južnu Afriku

DODAJTE POMOĆNU KAMERU

Vidite što se nalazi iza vašeg kamiona zahvaljujući bežičnoj pomoćnoj kameri BC™ 50 (prodaje se zasebno).

Slika

PUTUJTE INFORMIRANI

Pogledajte Tripadvisor® ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Uz prethodno učitane podatke usluge Foursquare® možete jednostavno pronaći milijune novih i popularnih mjesta.

Tip proizvoda Cestovna navigacija
Brand Garmin
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!