text.skipToContent text.skipToNavigation
Harry Potter društvena igra Top Trumps MatchIDEK000266768

Prilikom plaćanja PBZ Card Visa Premium karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu.

Cijena
169,99  kn
Svijet Harryja Pottera dobiva novu avanturu s ovim novim izdanjem Top Trumps Match! Možete li dobiti pet čarobnjaka, vještica ili stvorenja za redom i pobijediti u igri, ili će vaše posebne Top Tru...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 10.04.2020

Svijet Harryja Pottera dobiva novu avanturu s ovim novim izdanjem Top Trumps Match! Možete li dobiti pet čarobnjaka, vještica ili stvorenja za redom i pobijediti u igri, ili će vaše posebne Top Trumps kartice omogućuju da ukradete pobjedu od vašeg protivnika! Uz hrpe kocki i hrpe znakova, ovo je igra kao niti jedna druga! S ovom odličnom društvenom igrom možete se prisjetiti pustolovnih priča o Harry Potteru i Hogwarts Witches and Wizards profesora iz stručne škole. Pravila igre su jednostavna. Postavite srednji dio igre i postavite kocke tako da nema dva identična znaka u retku, stupcu ili dijagonalu, a zatim povucite obje kartice. Polazni igrač tada gura gornju desnu kocku izvan mjesta, a drugi se može okretati bilo gdje. Ako kocka izbaci drugu kocku iz igre, protivnik se može slobodno kretati. Pobjednik je onaj s linijom, stupom ili dijagonalom koji prikazuje slike istog igrača kao i kartica. Neka igra počne i pozovite avanturiste Harrya, Rona i Hermiona. Igra sadrži igraću ploču, 25 kocka, 15 karakterskih kartica. Dob: 4+ godina.
Dobna Granica 4+
Brand Harry Potter
Tip proizvoda Igre