text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Creator Expert Istjerivači duhova EKTO-1 10274IDEK000375864

1.499,00 kn
Cijena
1.399,00 kn
Ako ste obožavatelj Istjerivača duhova, pripremili smo poslasticu za vas: LEGO® Ghostbusters ECTO-1! Istjerajte stres iz svakodnevnog života i kvalitetno provedite vrijeme u slaganju LEGO verz...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 18.05.2021

Ako ste obožavatelj Istjerivača duhova, pripremili smo poslasticu za vas: LEGO® Ghostbusters ECTO-1!
Istjerajte stres iz svakodnevnog života i kvalitetno provedite vrijeme u slaganju LEGO verzije vozila hitne pomoći 1959 Cadillac Miller-Meteor koju su istjerivači duhova prilagodili. Sablasno dobri detalji Model vozila ECTO-1 temelji se na verziji iz filma Istjerivači duhova: Naslijeđe, ima funkcionalno upravljanje, vrata u podu, zamku za duhove, stražnji držač topa koji se može produljiti, protonski ruksak i fora detalje iz originalnog automobila, kao što je legendarni logotip istjerivača duhova. Projekt slaganja za vas.
Nije vam potrebna kolekcija LEGO kompleta da biste mogli uživati u kompletu s modelom automobila. Trebate samo malo prostora na stolu i možda glazbu iz Istjerivača duhova za atmosferu.
LEGO komplet s autom dio je kolekcije nadahnjujućih LEGO kompleta za slaganje za odrasle koji vole sjajan dizajn. Osim toga, izvrstan je poklon za vas ili nekog drugog graditelja modela automobila iz vašeg života koji traži novi projekt.

Set sadrži: 2352 dijela
Preporučena dob: 18+ godina
Tema Creator Expert
Dobna Granica 18+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Creator