text.skipToContent text.skipToNavigation
LEGO Ninjago Kaijev vatreni zmaj 71701IDEK000342305

Cijena
169,00 kn
Pridruži se Kaiju i njegovu vatrenom zmaju u uzbudljivoj bitki protiv Lorda Garmadona! Zajaši crvenog zmaja koji bljuje vatru dok neustrašivo čuva jedno od četiriju zlatnih oružja: Mač vatre. Budi ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pridruži se Kaiju i njegovu vatrenom zmaju u uzbudljivoj bitki protiv Lorda Garmadona! Zajaši crvenog zmaja koji bljuje vatru dok neustrašivo čuva jedno od četiriju zlatnih oružja: Mač vatre. Budi oprezan jer ga zli Lord Garmadon želi ukrasti iz vatrenog hrama! Mogu li Kai i njegov vatreni zmaj pobijediti u ključnom dvoboju i zadržati Mač vatre?

• Komplet za igru iz serije LEGO® NINJAGO® Legacy s Kaijem i njegovim vatrenim zmajem iz 1. sezone televizijske serije za epske bitke protiv Lorda Garmadona. Fora igračka za djecu uz koju uče slagati sa samopouzdanjem.
• Igračka s ninjom ima početničku bazu uz koju mališani mogu lakše naučiti slagati i smišljati priče za igru uloga uz Kaija iz serije NINJAGO®, njegova vatrenog zmaja, Lorda Garmadona, minijaturni vatreni hram s Mačem vatre i dva vatrena elemenata.
• Figura crvenog zmaja pokretna je, može pomicati noge, krila, rep, glavu i usta dok se bori uz Kaija protiv Lorda Garmadona. Djeca mogu smišljati priče dok štite Mač vatre.
• Uz igračku sa zmajem od 81 dijela predškolska djeca i mališani od 4 godine i stariji mogu uživati u zabavnom iskustvu te je sjajan rođendanski poklon, božićni dar ili poklon iz svijeta LEGO® za bilo koju prigodu.
• Ovo je nova verzija figure zmaja iz serije LEGO® NINJAGO® iz 1. sezone televizijske serije izašla u siječnju 2020. Zmaj ninje visok je 6 cm, dug 22 cm, a širok 25 cm, što je savršena veličina za igru gdje god bili.
• Nisu potrebne baterije za zmaja iz serije LEGO® NINJAGO®, možete se igrati njime čim ga izvadite iz kutije. Figuru zmaja pokreće dječja mašta, pa misija zaštite Mača vatre nikada ne mora završiti.
• Savršena LEGO® igračka uz koju će predškolska djeca naučiti slagati. U kompletu dolazi priručnik u kojem su objašnjeni koraci za slaganje, a zmaj se može složiti s pomoću interaktivnog priručnika Instructions PLUS u besplatnoj aplikaciji LEGO Life!
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® 4+ uvode mlađu djecu u veliki svemir njihovih omiljenih filmova, televizijskih likova i svakodnevnih junaka, pa mogu lakše shvatiti svrhu koraka za slaganje i razviti samopouzdanje.
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde kvalitete u industriji od 1958. Skladne su, kompatibilne i jednostavno se razdvajaju svaki put. Kada složite ninju od njih, pobijedile bi i Lorda Garmadona!
• Ove LEGO® kocke i dijelovi iscrpno su testirani i ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete, i na Zemlji i u gradu NINJAGO®!

Set sadrži 81 dio.
Preporučena dob: 4+ godine.
Tema Ninjago
Dobna Granica 4+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Ninjago