text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars AT-AT™ 75288IDEK000335776

1.199,00 kn
Cijena
1.099,00 kn
Pridruži se Lukeu Skywalkeru na bojnom polju planeta Hoth i izazovi generala Veersa u moćnom AT-AT-u. Drži se podalje od nogu golemog bojnog hodača. Izbjegavaj pucače na opruge. I pazi se snowtroop...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 21.04.2021

Pridruži se Lukeu Skywalkeru na bojnom polju planeta Hoth i izazovi generala Veersa u moćnom AT-AT-u. Drži se podalje od nogu golemog bojnog hodača. Izbjegavaj pucače na opruge. I pazi se snowtroopera koji napadaju na jurniku s puškom na tronošcu. Odbij napad imperijskih vojnika Lukeovim svjetlosnim mačem. Onda baci termalni detonator u AT-AT i pokušaj ga prevrnuti!

• Obožavatelji klasične trilogije Ratovi zvijezda i videoigre LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga uživat će u akciji Bitke na Hothu uz detaljnu, pomičnu verziju legendarnog hodača AT-AT (75288) od LEGO kocaka.
• Zabavna i kreativna igračka za slaganje za djecu dolazi sa 6 figurica iz serije LEGO® Star Wars™, tu su Luke Skywalker, general Veers, 2 vozača AT-AT-a i 2 snowtroopera, a svi imaju oružje za glumu bitaka Carstva i Pobunjeničkog saveza.
• AT-AT ima kabinu za 3 LEGO® figurice, rasklopive ploče, pucače na opruge, jurnik, vitlo, otvor u podu u koji Luke može ubaciti termalni detonator za još više realistične, kreativne igre.
• Komplet od 1267 dijelova izvrstan je rođendanski poklon, blagdanski dar ili posebno iznenađenje za dječake i djevojčice od 10 godina i starije koji se vesele izazovu slaganja i satima samostalne igre ili igre u društvu.
• Vozilo AT-AT visoko je više od 34 cm, dugo 38 cm, a široko 15 cm. Obožavatelji ga mogu voziti i u videoigri LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
• Nisu potrebne baterije za komplet za slaganje hodača AT-AT iz serije Star Wars™, sastavljen je isključivo od LEGO® kocaka, a dječja mašta vodi ga u neograničene svemirske pustolovine i kreativnu zabavu.
• Razmišljate o kupnji ove nevjerojatne igračke za slaganje obožavatelju Ratova zvijezda kojemu su LEGO® kompleti novost? Bez brige. Komplet sadrži jednostavne upute kako bi mogli sigurno prihvatiti ovaj složeni izazov slaganja.
• Igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ sjajni su modeli za sastavljanje, izlaganje i glumu scena iz klasične sage o Ratovima zvijezda ili smišljanje originalnih misija u kojima će uživati i djeca i odrasli obožavatelji. Svi mogu pronaći nešto za sebe!
• Ne morate prizivati Silu za spajanje i razdvajanje LEGO® kocaka! Ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti da se kocke u ovom kompletu za igru i slaganje savršeno i jednostavno spajaju.
• LEGO® kocke i dijelove grijemo, lomimo, bacamo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da svi kompleti za akciju iz filmova o Ratovima zvijezda ispunjavaju najviše standarde sigurnosti ovdje na Zemlji i u dalekim galaktikama!

Set sadrži 1267 dijelova.
Preporučena dob: 10+ godina.
Tema Star Wars
Dobna Granica 10+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Star Wars