text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Cybex autosjedalica Pallas S fix 9-36 kg premium black black 519001029IDEK000312622
2.099,00  kn
Cijena
1.799,00  kn
Cybex autosjedalica Pallas S fix – Patentirana zaštita do djetetove dobi od 12 godina Prilagodljiva zaštita do 12 godina Ništa ne odgovara! premalo je! Uobi...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 14.07.2020

Cybex autosjedalica Pallas S fix – Patentirana zaštita do djetetove dobi od 12 godina

Prilagodljiva zaštita do 12 godina

Ništa ne odgovara! premalo je! Uobičajene izjave prvih godina djetetovog života. Cybex autosjedalica Pallas S fix odlično odgovara godinama: kao 2 u 1 sjedalo, dizajnirana da raste s Vašim djetetom od 9 mjeseci do 12 godina.

Optimizirani sigurnosni jastuk umanjuje rizik ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta. Kada je vrijeme za odmor, patentirani prilagodljiv naslon za glavu sprječava da se djetetu glava nasloni na prsa dok spava. Podupire glavu da ostane u sigurnoj zoni naslona za glavu cijelo vrijeme, što je posebno važno u slučaju bočnog sudara. Zajedno uz naslon za glavu, L.S.P. sistem nudi povećanu zaštitu tako što umanjuje silu bočnog sudara.

Glavne karakteristike

 • Jednom rukom prilagodljiv sigurnosni jastuk: umanjuje opasnost od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta, te ima odlične performanse u slučaju sudara. Prilagođavanje jednom rukom omogućava jednostavnu upotrebu za roditelja (gr 1)
 • Patentirani prilagodljivi naslon za glavu: sprječava da se djetetova glava nasloni na prsa dok spava. Osigurava da djetetova glava ostane u sigurnoj zoni cijelo vrijeme, što je vrlo važno u slučaju bočnog sudara.
 • Integrirana linearna zaštita od bočnih udara (L.S.P. sistem): nudi povećanu zaštitu u slučaju bočnog sudara. reducira silu udara u slučaju bočnog sudara za približno 25% u usporedbi s istom autosjedalicom bez produljenog L.S.P.

  Dodatne karakteristike

 • Udobna, jednom rukom prilagodljiva funkcija nagiba: olakšava roditeljima namještanje pallas s-fix u položaj za spavanje, dok druga ruka ostaje slobodna (gr.1)
 • 2 u 1 sjedalo: prilagođava se rastu Vašeg djeteta i može se koristiti od 9 mj do 12 godina
 • Isofix učvršćivanje za dodatnu stabilnost i sigurnost: za dodatnu stabilnost i sigurnost. Može se koristiti i u vozilima bez isofix-a
 • Školjka sjedala koja apsorbira energiju: apsorbira silu udara i zaštitno pokriva dijete
 • Integrirani sistem prozračivanja: nudi udobnu temperaturu sjedala čak i za vrućih ljetnih dana
 • U 12 položaja visine prilagodljiv naslon za glavu: omogućava da sjedalo raste s djetetom i nudi dugi period korištenja. Štitnici glave prilagođavaju se prostoru potrebnom djetetu koje raste.
 • Posebno široki i duboki jastuk sjedala: osigurava udobnu vožnju za Vaše dijete tijekom niz godina.

 • Isofix Da
  Težina 9-36 kg
  Tip autosjedalice Autosjedalice
  Brand Cybex