text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO ART Ratovi zvijezda: Sith 31200ID EK000373168

LEGO ART Ratovi zvijezda: Sith 31200ID: EK000373168

999,00 kn
Cijena
899,00 kn
Jeste li ikad zamišljali da ste vlasnik portreta legendarnog zlikovca? Sada se možete isključiti iz svijeta i napraviti jedan od tri strašna portreta gospodara Sitha ili kupiti 3 seta i kombinovati...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Jeste li ikad zamišljali da ste vlasnik portreta legendarnog zlikovca? Sada se možete isključiti iz svijeta i napraviti jedan od tri strašna portreta gospodara Sitha ili kupiti 3 seta i kombinovati ih u najbolji kreativni model. Zvučni zapis iz seta obogaćuje iskustvo i pomaže vam da se udubite u priče povezane sa setom. Kada završite, stavite završni detalj na model: pločicu s natpisom Star Wars i ponosno izložite svoj projekt.

• Udubite se u umjetnički komplet sa slikarskim platnom LEGO® Art Star Wars™ Sith™ (31200) za odrasle, koji sadrži model s trima mogućnostima slaganja. Izložite legendarne gospodare Sitha iz Ratova zvijezda na zid ili policu nakon što ih sastavite.
• Istražite svoju kreativnu „tamnu stranu” LEGO® kompletom od 3406 dijelova s devet podloga za zidne slike, pločicom s natpisom Star Wars, okvirom od LEGO kocaka, jedinstvenim novim elementom za postavljanje na zid i razdjelnikom dijelova.
• Napravite repliku legendarnih gospodara Sitha i riješite se stresa dok stvarate jedinstven LEGO® portret. Uz komplet dolazi i prilagođeni zvučni zapis, pa se možete udubiti u slaganje dok slušate zabavne priče i intervjue povezane s Ratovima zvijezda.
• Uživajte u šarmu legendarnih gospodara Sitha dok sastavljate jedinstveni LEGO® komplet. Ako želite doista pokazati kreativnost, kupite i kombinirajte sva 3 kompleta kako biste dobili dojmljiv ukras za zid s Darthom Vaderom i postavite ga kod kuće ili u uredu.
• Komplet 3-u-1 iz serije LEGO® Art veličine je 40 cm kvadratnih. Izložite ga na zidu ili polici, tako da se njegovi detalji istaknu. Osim toga, sjajan je poklon za vas ili drugog kreativnog graditelja koji obožava Ratove zvijezda.
• Baterije nisu potrebne. Umjetnički komplet za odrasle ispunit će vas dok slažete LEGO® dijelove i slušate informativan zvučni zapis. Pobjegnite od rutine, kreativno se zabavite i napravite nevjerojatan model za izlaganje.
• Knjižica s uputama vodit će vas kroz projekt, počevši od detaljnog uvoda u priču o Darthu Vaderu prije nego što počnete slagati. Uživajte u zvučnom zapisu snimljenom za ovaj LEGO® komplet dok sastavljate model.
• Modeli legendarnih gospodara Sitha iz serije LEGO® Art savršeni su za izlaganje na zidu ili polici. Uz njih dobivate iskustvo slaganja koje ispunjava, a uz to se posvećujete svojoj ljubavi prema kreativnoj izradi umjetnina i predmeta.
• LEGO® dijelovi za slaganje ispunjavaju najviše standarde kvalitete još od 1958., što znači da su skladni, kompatibilni i da funkcioniraju svaki put.
• LEGO® dijelovi testirani su kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje iz serije LEGO Art ispunjavaju stroge standarde sigurnosti. Tako znate da je model The Sith™ iz serije Star Wars™ otporan koliko je i upečatljiv.

Set sadrži: 3406 dijelova
Preporučena dob: 18+ godina
Tip proizvoda LEGO ART
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema ART