text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Classic Bijela podloga 11010ID EK000322394

LEGO Classic Bijela podloga 11010ID: EK000322394

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
59,00 kn

7,83 €

Bijela podloga veličine 32 x 32 elementa temelj je zapanjujućeg svijeta maštovitih mogućnosti, može predstavljati snježnu zimsku idilu, ali i svijetlu sunčanu plažu. Budući da se kocke za slaganje ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bijela podloga veličine 32 x 32 elementa temelj je zapanjujućeg svijeta maštovitih mogućnosti, može predstavljati snježnu zimsku idilu, ali i svijetlu sunčanu plažu. Budući da se kocke za slaganje mogu postaviti pod bilo kojim kutom (čak i naopako!), moguće je sastaviti i strme planine te rakete koje uzlijeću! A kada prestanu slagati, djeca imaju siguran način za prijevoz i izlaganje svojih fora modela.

• Podloga s 32 x 32 elementa tvrda je bijela podloga na kojoj LEGO® graditelji mogu kreativno slagati, temelj koji potiče na maštovitu igru i čvrsta platforma za izlaganje modela.
• Kvadratna rešetka veličine više od 25 cm kvadratnih čvrsta je, izdržljiva i prekrasne bijele boje te ima 1024 savršeno postavljenih elemenata kako bi LEGO® graditelji mogli slagati sve LEGO proizvode bez poteškoća.
• Bijela podloga vodi djecu u svijet mogućnosti u kojima se sve može dogoditi! Oblikovana je tako da se na nju mogu staviti kocke pod bilo kojim kutom (čak i naopako!) i jednostavno skinuti. Dovoljno je čvrsta za prijevoz i izlaganje modela.
• Poklonite ovu korisnu podlogu bilo koje LEGO® graditelju i gledajte kako nastaju modeli! Sjajan božićni ili rođendanski poklon za dječake i djevojčice od 4 godine i starije, od početnika do veterana u slaganju.
• Bijela LEGO® podloga površine je više od 25 cm kvadratnih. Dovoljno je velika za projekte gradnje i veličanstvene modele (želite poredati figurice?). Savršeno se slaže sa svim LEGO kompletima za slaganje.
• Nisu vam potrebne baterije da pokrenete podlogu i potaknete djecu na kreativno slaganje. Samo je predajte LEGO® obožavatelju i zabava odmah počinje!
• Nisu potrebne upute ni postavljanje. Uz podlogu beskrajna maštovita igra jednostavno počinje, od trenutka kada ju izvadite iz kutije.
• Kompleti iz serije LEGO® Classic prepuni su ideja i nadahnuća. Uzbudljiva kombinacija kocaka i dijelova potiče na stalnu igru bez ograničenja. Razvoj vještina kreativnog razmišljanja kod djece nikada nije bilo ovako prirodno i zabavno!
• LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde u industriji. Skladni su, kompatibilni i uvijek se jednostavno spajaju i razdvajaju, još od 1958.!
• U grupaciji LEGO testiramo kocke i dijelove iz serije LEGO® Classic na najvišoj razini kako bismo bili sigurni da svi naši kompleti ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Preporučena dob: 4+ godine.
Tip proizvoda LEGO Classic
Brand LEGO®
Dobna Granica 4+
Namijenjeno za Predškolarce 4 - 6
Tema Classic