text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Disney Princess Aurorina šumska koliba 43188ID EK000342287

LEGO Disney Princess Aurorina šumska koliba 43188ID: EK000342287

Uz kupnju bilo kojeg LEGO® seta u minimalnom iznosu od 399 kn, na poklon dobivate LEGO® Božićnog pingvina! Vrijedi od 28.11. do 11.12.2022. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
299,00 kn

39,68 €

Posjeti Disneyjevu princezu Auroru u šumskoj kolibi skrivenoj duboko u šumi! Prijeđi most i upoznaj sve slatke životinje. Onda uđi u kolibu i odmori se uz šalicu čaja. Spava ti se? Na katu je spava...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Posjeti Disneyjevu princezu Auroru u šumskoj kolibi skrivenoj duboko u šumi! Prijeđi most i upoznaj sve slatke životinje. Onda uđi u kolibu i odmori se uz šalicu čaja. Spava ti se? Na katu je spavaća soba. Možeš se odmoriti, a onda pridružiti Aurori vani i gledati kako nastaje magija. Tko je to? Zlurada i njezin gavran Diablo! Možeš li skinuti Zluradinu kletvu?

• Poklonite obožavateljima Disneyjevih princeza svih dobi uzbudljivo iskustvo slaganja koje ispunjava u kompletu LEGO® l Disney Aurorina šumska koliba (43188) s likovima iz Disneyjeva filma Uspavana ljepotica. Zabavan je poklon za djecu.
• Zainteresirajte mlade graditelje detaljno uređenim modelom kolibe na kat za slaganje, modelom šumskog mosta, Disneyjevim lutkicama Aurorom i Zluradom te dodacima za poticanje mašte i kreativne igre.
• Rustikalna koliba i slatki likovi sjajni su za dječju igru i razvijanje vještina smišljanja priča. Djeca mogu složiti fora komplet, a onda odglumiti scene iz filma ili smisliti nove priče.
• Obožavatelji Disneyjeve Uspavane ljepotice uživat će u ovom kompletu s mnogo zaigranih detalja i maštovitih dodataka. Zahvaljujući malom modelu mosta i zabavnim pokretačima priče komplet je savršen poklon za djecu od 5 godina i stariju.
• Koliba na kat puna detalja. Privlačni komplet sadrži kolibu visoku više od 17 cm, široku 21 cm, a duboku 11 cm i oblikovan je tako da se djeca mogu igrati njime kada god požele.
• Snaga mašte u kutiji. Prepoznatljive lutkice i LEGO® figure oblikovane su tako da se djeca mogu igrati njima na mnogo načina, bez baterija. Otvorite kutiju i igra počinje slaganjem.
• Jednostavnost slaganja pomaže mališanima da razviju samopouzdanje. Jednostavne upute sa slikama pomažu djeci da razviju vještine slaganja i igre dok sastavljaju detaljno uređenu kolibu za Disneyjeve Auroru, Zluradu i Diabla.
• Neka se djeca užive u čaroliju Disneyjeve Uspavane ljepotice u kompletu iz serije LEGO® l Disney. U prekrasnom kompletu za slaganje djeca mogu sastaviti Aurorinu kolibu i glumiti da sudjeluju u pustolovinama s odvažnom Disneyjevom princezom i njezinim prijateljima!
• LEGO® kocke ispunjavaju stroge standarde kvalitete još od 1958. Skladne su, kompatibilne, jednostavno se spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje za djecu ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži 300 dijelova.
Preporučena dob: 5+ godina.
Tip proizvoda LEGO Disney
Brand LEGO®
Dobna Granica 5+
Namijenjeno za Djevojčice
Tema Disney Princess