text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Star Wars Imperijski TIE lovac™ 75300ID EK000366597

LEGO Star Wars Imperijski TIE lovac™ 75300ID: EK000366597

Cyber Week traje! Cijelu ponudu pogledajte OVDJE!
Akcija traje od 29.11. u 09:00 h do 3.12.2021. u 09:00 h ili do isteka zaliha.

Prilikom plaćanja ZABA Visa i Mastercard karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se dodatnih 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda.
Pogodnost vrijedi za prvih 500 kupaca!

349,00 kn
Cijena
309,00 kn
Sastavi vlastiti imperijski TIE lovac i odglumi uzbudljivu akciju iz klasične trilogije Ratova zvijezda! Uskoči u kabinu s pilotom i kreni na misiju. Pazi se pobunjeničkih brodova i ispaljuj i...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sastavi vlastiti imperijski TIE lovac i odglumi uzbudljivu akciju iz klasične trilogije Ratova zvijezda! Uskoči u kabinu s pilotom i kreni na misiju.
Pazi se pobunjeničkih brodova i ispaljuj iz pucača na opruge. Poslije se udruži sa stormtrooperom i protokolarnim droidom NI-L8 u kopnenim bitkama i osvoji put do pobjede!


• Obožavatelji mogu sastaviti vlastitu verziju imperijskog TIE lovca (75300) od LEGO® kocaka i ponovno postaviti scene iz klasične trilogije Ratovi zvijezda u kompletu igračaka za slaganje.
• Sadrži 2 figurice iz serije LEGO® Star Wars™: pilota TIE lovca s laserskim pištoljem i stormtroopera s laserskom puškom te LEGO figuru protokolarnog droida NI-L8 za glumu pustolovina.
• TIE lovac ima kabinu za LEGO® figuricu koja se može otvoriti i 2 pucača za rakete na opruge za akcijsku igru.
• Komplet je sjajan za samostalno slaganje i igru, a može se i podijeliti s prijateljima i obitelji. Najbolji je rođendanski poklon, blagdanski dar ili iznenađenje za kreativnu djecu i obožavatelje Ratova zvijezda od 8 godina i starije.
• Visok je više od 17 cm, dug 14 cm, a širok 15 cm, pa privlači poglede u dječjim sobama između bitaka.
• Tražite zanimljivu igračku za slaganje za dijete kojemu su LEGO® kompleti novost? Komplet od 432 dijela iz serije Star Wars™ dolazi s jasnim uputama, pa mogu sami slagati uz samopouzdanje Jedija.
• Kompleti iz serije LEGO® Star Wars™ fantastični su za djecu (i odrasle obožavatelje) koja žele ponovno proživjeti scene iz sage, glumiti vlastite kreativne priče ili samo slagati i izlagati kolekcionarske modele za slaganje.
• Još od 1958. LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije, tako da su kompatibilni i da se pouzdano spajaju bez primjene Sile.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i temeljito analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju zahtjevne standarde sigurnosti.

Set sadrži 432 dijela.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Brand LEGO®
Dobna Granica 8+
Namijenjeno za Dječake
Tema Star Wars