text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Energetski tobogan s cvijetom piranje – proširena staza 71365ID EK000328386

LEGO Super Mario Energetski tobogan s cvijetom piranje – proširena staza 71365ID: EK000328386

Cijena
209,00 kn
Pokaži vještine klackanja na energetskom toboganu s cvijetom piranje i dodaj još izazova početničkoj stazi igre LEGO® Super Mario™. Porazi Goombu i Koopu Troopu u pustinji. Skoči na vremenski blok ...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Pokaži vještine klackanja na energetskom toboganu s cvijetom piranje i dodaj još izazova početničkoj stazi igre LEGO® Super Mario™. Porazi Goombu i Koopu Troopu u pustinji. Skoči na vremenski blok i dobit ćeš još vremena za igru. Zatim stavi LEGO Marija na kliznu platformu i klackaj se što je brže moguće da prikupiš novčiće. Ali pazi, ako se sudariš s cvjetovima piranje, LEGO Mariju sigurno će se zavrtjeti!

• Djeca mogu dodati nevjerojatni komplet za proširenje Energetski tobogan s cvijetom piranje (71365) početničkoj stazi Pustolovine s Mariom (71360) iz serije LEGO® Super Mario™ i natjecati se protiv prijatelja u skliskom izazovu na klackalici.
• Kolekcionarski komplet igračaka sadrži klackalicu koja se može sastaviti s platformom na tračnicama na kojoj LEGO® Mario™ (figura ne dolazi u kompletu) može stajati. Igrači se moraju brzo klackati da bi osvojili novčiće, ali pritom se paziti cvjetova piranje na krajevima.
• Zahvaljujući vremenskom bloku u kompletu za proširenje igrači mogu zaraditi dodatno vrijeme na stazi. Ovaj modul sadrži i figure Goombe i Koope Troope koje LEGO® Mario™ treba poraziti da bi osvojio još novčića.
• LEGO® igračka za slaganje od 217 dijelova zabavan je poklon za rođendan ili blagdane za djecu od 7 godina i stariju. Potaknut će ih da osmisle vlastite razine i usvoje nove vještine kako bi bili još bolji u prikupljanju novčića.
• Modul je visok više od 12 cm, širok 27 cm, a dubok 23 cm u osnovnom obliku. Može se mijenjati i kombinirati s početničkom stazom i drugim kompletima za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
• Za ovaj kreativni komplet za slaganje nisu potrebne baterije, oživljava kada se kombinira s LEGO® figurom Marija na početničkoj stazi. U kompletu dolaze i jasne upute, pa djeca mogu slagati sama.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi digitalne upute za slaganje i fora alate za pregled te predlaže kreativne načine igre, uz mnoge druge značajke. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ donose legendarni lik u stvarni svijet, a uz njih djeca i obožavatelji svih dobi dobivaju mnogo mogućnosti proširenja, preuređivanja, prilagodbe i stvaranja neograničenih izazova.
• Nisu potrebne moći superzvijezde za spajanje ili razdvajanje LEGO® kocaka! Ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti savršeno, jednostavno spajanje i dosljednu čvrstoću svaki put.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i temeljito analiziramo kako bismo bili sigurni da svi LEGO kompleti ispunjavaju najviše standarde sigurnosti na svijetu.

Set sadrži 217 dijelova.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 7+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario