text.skipToContent text.skipToNavigation

Bilježnica, Socialscape, A4 linije, meki uvezID EK000541604

Bilježnica, Socialscape, A4 linije, meki uvezID: EK000541604

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1,80 €

13,56 kn

Cijena
1,71 €

12,88 kn

Bilježnica "Socialscape" je A4 formata sa linijama i mekim uvezom. Naziv "Socialscape" kombinira riječi "social" (društveni) i "landscape" (krajolik), što sugerira da je ova biljež...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bilježnica "Socialscape" je A4 formata sa linijama i mekim uvezom. Naziv "Socialscape" kombinira riječi "social" (društveni) i "landscape" (krajolik), što sugerira da je ova bilježnica posebno dizajnirana za bilježenje ili planiranje društvenih aktivnosti i događaja.

Ova bilježnica ima A4 format, što znači da je svaka stranica veličine 21 x 29,7 centimetara. Stranice su unaprijed označene linijama koje olakšavaju pisanje ili crtanje ravno i uredno. Linije pomažu održavanju reda na stranicama i omogućuju vam da vaše bilješke izgledaju uredno i pregledno.

Meki uvez koristi se kako bi bilježnica bila fleksibilna i praktična za korištenje. Meki uvez omogućuje lako otvaranje bilježnice i stranice ostaju sigurno povezane. Ovaj stil uvezivanja je popularan za bilježnice koje se koriste za različite svrhe, uključujući planiranje, vođenje dnevnika, bilješke i mnogo više.

Vrsta bilježnice Linije
Gramaža papira 80 g
Format A4
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!