text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
BRAUN šišač MGK 3045IDEK000267522

Cijena
519,99  kn
BRAUN šišač MGK 3045 Braun Multi Grooming Kit MGK3045 – 7-u-1, precizni trimer za brijanje, podrezivanje i uređivanje dlačica na licu te ši≻a...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 25.09.2020

BRAUN šišač MGK 3045
Braun Multi Grooming Kit MGK3045 – 7-u-1, precizni trimer za brijanje, podrezivanje i uređivanje dlačica na licu te šišanje i održavanje frizure
Istaknute značajke: 
  • 1 uređaj sa 7 funkcija: precizno oblikovanje i održavanje jako kratke, kratke, srednje duge i duge brade, šišanje, definiranje kontura i temeljito brijanje.       
  • Uredite dlačice svoje brade kako god želite – na raspolaganju vam je 13 preciznih postavki duljine od 0,5 do 21 mm, kao i trimer za detalje.        
  • Dugotrajno napajanje i dugovječne oštre oštrice – jedno punjenje dostatno je za 60 minuta preciznog podrezivanja bez ikakvog gubitka performansi.        
  • Potpuno periv za lako čišćenje pod tekućom vodom.  
  • Dolazi s gratis brijačem Gillette Fusion ProGlide s tehnologijom FlexBall.
Braun Multi Grooming Kit MGK3045 je 7-u-1 trimer za bradu i kosu. Uz pomoć njegovih nastavaka možete dobiti jako kratku, kratku, srednje dugu i dugu bradu, šišanje, definiranje kontura i temeljito brijanje. Dizajniran je da bude izdržljiv te se odlikuje dugotrajnim napajanjem i dugovječnim oštricama za precizno podrezivanje bez ikakvog gubitka performansi kroz vrijeme. U kompletu dobivate i gratis brijač Gillette Fusion ProGlide s tehnologijom FlexBall s kojim možete savršeno dotjerati rubove svoje brade ili dobiti izuzetno temeljito brijanje. 
MGK 3045.jpg
 
element lijevo.JPG
 
Braun Multi Grooming Kit MGK3045: 7-u-1 za podrezivanje dlačica na licu i šišanje. 
  
Nastavci koje dobivate u ovom kompletu omogućuju 7 različitih načina rada i to na precizan način. S njima možete dobiti jako kratku, kratku, srednje dugu i dugu bradu, šišanje, definiranje kontura i temeljito brijanje.
 
element 1.jpg
 
element 2.jpg
 
cro_tablica_MGK3045.jpg
Brand Braun
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Aparati za šišanje
Akcija NjegaTijela6
braun10