text.skipToContent text.skipToNavigation

Grundig uvijač za kosu HS 7880ID EK000256460

Grundig uvijač za kosu HS 7880ID: EK000256460

349,99 kn
Cijena
269,99 kn
Jedinstveni 5x Ceramic Color Protector™ Ionska tehnologija Snaga: 1200 W 4 nastavka za oblikovanje 2 postavke temperature 2 postavke protoka zraka Postavka hladnog puhanja Zaštita od pregrijavanja  Saznaj više

Dostavljamo već od 02.02.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Ionska tehnologija

Zahvaljujući ionskoj tehnologiji kosa zadržava prirodnu vlažnost, ne dolazi do stvaranja statičkog elektriciteta, a kosa postaje sjajna i voluminozna. Rezultat je sjajna, nježno hidratizirana i obnovljena kosa.

4 nastavka za oblikovanje

Četka promjera 50 mm za stvaranje volumena, velikih kovrči i valovite kose. Četka promjera 38 mm za stvaranje volumena i umjereno valovite kose. Četka promjera 25 mm s uvlačenjem vlakana za stvaranje manjih kovrči i valovite kose, što olakšava izvlačenje četke iz kose bez zapetljavanja. Tu je i mlaznica za oblikovanje za sušenje kose.

5 slojeva keramičkog premaza

5x Ceramic Color Protection – jedinstveni zaštitni premazi na nastavcima za oblikovanje produljuju sjaj obojene kose, štite oštećenu kosu te osiguravaju ravnomjernu raspodjelu topline i znatno jednostavnije oblikovanje.

Uređaji za oblikovanje kovrči i volumena

FRIZURE PRILAGOĐENE VAŠEM ŽIVOTU.

Naš uređaj za oblikovanje volumena i kovrči uvijek će vas iznova inspirirati za stvaranje uzbudljivih frizura. Zahvaljujući ionskoj tehnologiji kosa zadržava prirodnu vlažnost, ne dolazi do stvaranja statičkog elektriciteta, a kosa postaje sjajna i voluminozna. Rezultat je sjajna, nježno hidratizirana i obnovljena kosa. 5 slojeva visokokvalitetnog keramičkog premaza nastavaka za oblikovanje štiti iscrpljenu kosu, aktivira blistavost boje i daje veliki sjaj. Snaga od 1200 vata jamči profesionalne rezultate oblikovanja.

Tehnički podaci

Pregled
  • Jedinstveni 5x Ceramic Color Protector™ – 5 slojeva visokokvalitetnog keramičkog premaza na nastavcima za oblikovanje
  • Ionska tehnologija za zadržavanje prirodne vlažnosti kose
  • Izlazna snaga 1200 W za profesionalne rezultate kod kuće
  • 4 nastavka za oblikovanje: četka promjera 50 mm za stvaranje volumena, velikih kovrči i valovite kose, četka promjera 38 mm za stvaranje volumena i umjereno valovite kose, četka promjera 25 mm za stvaranje manjih kovrči i valovite kose, mlaznica za sušenje kose
  • 2 postavke temperature, 2 postavke protoka zraka i postavka hladnog puhanja za popravljanje i učvršćivanje frizura
  • Kabel duljine 3,0 m s okretnim zglobom
  • Zaštita od pregrijavanja
  • Torbica za pohranu
  • Rad na struju, 220 – 240 V~, 50 Hz
  • Boja: bijela / ružičasto zlatna
Akcija Grundigazon1
Tip proizvoda Uvijači za kosu
Jamstvo 2 god
Brand Grundig