text.skipToContent text.skipToNavigation

BREVILLE aparat za kavu VCF046XID EK000246900

BREVILLE aparat za kavu VCF046XID: EK000246900

Cijena
1.199,99 kn
Snaga (W): 1238 W Pritisak: 15 bara Tip aparata: Ručni Kapacitet spremnika vode: 1,5 L  Saznaj više

Dostavljamo već od 28.06.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

 
 
Kontrolirana automatska izrada pjene slika

Kontrolirana automatska izrada pjene

Automatska regulacija izrade pjene od mlijeka i električno doziranje za kremasti cappucino ili caffe latte omogućava izradu količine guste pjene od mlijeka po zadanom načinu. Osim što je pjena od mlijeka svaki puta za razliku od manualnog načina izrade dozirana, postoji i mogućnost prilagodbe gustoće pjene na vrlo jednostavan način. Manualni način izrade pjene od mlijeka nije jednostavan za sve korisnike,te takav način pripreme cappucina ili caffe latte ne donosi uvijek jedan rezultat tj.jednaku količinu ili gustoću pjene od mlijeka. Provedena istraživanja među korisnicima caffe aparata dokazuju da 1 od 10 korisnika takvog manualnog sistema aparat nikada ne usvoji način izrade guste i kremaste pjene, što ljubiteljima cappucina nikako ne olakšava način pripreme. Automatski način izrade pjene je brži i kvalitetniji a naša preporuka je da se koristi hladno mlijeko direktno iz hladnjaka . U slučaju da ste u posudu za mlijeko stavili više mlijeka nego što Vam je bilo potrebno, visina posude je prilagođena pospremanju cijele posude sa viškom mlijeka unutar hladnjaka kako bi se sačuvao višak za iduću upotrebu.

 
Opcija samočiščenja slika

Opcija samočiščenja

Opcija samočišćenja je iznimno važna kako bi očuvali kvalitetu automatske izrade pjene, kako bi količina i gustoća pjene od mlijeka uvijek bila jednako kvalitetna. U posudu sa mlijekom nakon korištenja potrebno je staviti vodu kao i u spremnik vode te pritiskom na treću tipku ( duljim pristiskom ) počinje proces samo čišćenja kako bi iz pumpe izbacili eventualne ostatke mlijeka. Također kroz cijeli sistem vodom se čiste i najskriveniji dijelovi unutar samoga uređaja koji su važni pri izradi vrhunske kave. Za samu kvalitetu espresso kave osim kvalitetne kave, aparata za kavu i vode jedna od najvažnijih stavki je često čišćenje aparata što nam opcija samočišćenja dodatno olakšava .

Spremnik za vodu i mlijeko slika

Spremnik za vodu i mlijeko

Pripremanje više doza kave jednostavno je zbog velikog spremnika od čak 1,5 litara vode koje omogućava više od 8 šalica kave odjednom . Spremnik za vodu osim velikog kapaciteta u potpunosti je proziran i vidljiv sa sve tri strane uređaja što olakšava vidljivost pri potrošnji vode za novu izradu kave. Jednostavno je prenosiv te ima veliki otvor kako bi lakše mogli natočiti dodatnu vodu. Spremnik za mlijeko je takođ odvojiv te ukoliko ne potrošite cjelokupnu količinu mlijeka sasvim jednostavno odvojite spremnik za mlijeko i stavite ga u hladnjak kako se ne bi pokvarilo . Odvojivi spremnik ima poklopac, jedina preporuka je da pumpicu od mlijeka i mlaznik koji izbacuje pjenu od mlijeka odvojite i operete za novu upotrebu.

 • Pritisak: 15 bara, talijanski sistem pumpe za bogatu i gustu kremu
 • Posuda za mlijeko: 300 ml koja se može odvojiti i spremiti u frižider
 • Za pripremanje capuccina i mogućnosti da je mlijeko uvijek sviježe: Da
 • Jednostavno za održavanje i odlaganje: Da
 • Jednostavan automatski sistem biranja na jedan dodir: jedan ili dupli espresso, jedan ili dupli capuccino, jedan ili dupli caffe latte
 • Manualni način rada za espresso kakav želite: Da
 • Model samo izrade pjene: Da
 • Ciklus čišćenja: Da
 • Filter: koji koristi 45mm ESE PODS ili espresso mljevenu kavu
 • Posuda za vodu: 1,5L u pozadini aparata ( lako vidljiva količina vode u spremniku).
 • Odvojiva posuda za lako održavanje: Da

 

Akcija BREVILLEaparati
Tip proizvoda Aparati za espresso kavu
Jamstvo 2 god
Brand Breville
Tip aparata Ručni