text.skipToContent text.skipToNavigation

Perwoll Renew&Care caps Black 27 wlID EK000389558

Perwoll Renew&Care caps Black 27 wlID: EK000389558

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
44,99 kn

5,97 €

Cijena
38,99 kn

5,17 €

PERWOLL RENEW&CARE CAPS BLACK Otkrijte nove Perwoll Renew & Care kapsule - najbolju njegu vaših omiljenih odjevnih predmeta na prikladan način. Ove nove ka...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PERWOLL RENEW&CARE CAPS BLACK

Otkrijte nove Perwoll Renew & Care kapsule - najbolju njegu vaših omiljenih odjevnih predmeta na prikladan način. Ove nove kapsule s 3 komore posebno su razvijene za aktivnu brigu o vašoj odjeći, obnavljajući je od prvog pranja. Ne samo da pružaju nježnu čistoću, već i obnavljaju boju vaše tamne odjeće i brinu se o vlaknima.

Perwoll Renew&Care kapsule:

- Obnovljaju boje

- Zaglađuju vlakana zahvaljujući jedinstvenom kompleksu za njegu

- Očaravajućeg mirisa

Pakiranje Perwoll Renew & Care kapsula izrađeno je od 50% reciklirane plastike i u potpunosti se može reciklirati. Budući da je potpuno biorazgradiva, Perwoll Renew & Care kapsule sadrže -85% manje vode od tekućeg deterdženta.

  • JEDINSTVENI KOMPLEKS ZA NJEGU: Formula s 3 komore djeluje na 3 načina: oživljava živost boje vaše odjeće, zaglađuje vlakna i prepušta odjeću finim mirisom
  • ODRŽIVO PAKIRANJE: Pakiranje Perwoll Renew & Care kapsula izrađeno je od 50% reciklirane plastike i 100% je reciklirajuće* (* ako se ukloni rukav).
  • JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE: Samo stavite Perwoll Renew & Care kapsulu u bubanj za pranje, dodajte rublje i započnite ciklus pranja.
Tip proizvoda Tablete i kapsule
Brand Perwoll